Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lehetnék modell?

Szerintetek lehetnék modell?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nap mint nap sok ilyen kérdéssel találkoztok és lehet unjátok is, de kíváncsi vagyok! :)

14 éves vagyok, jövő hónap végével 15. :)

170 cm magas vagy és 52 kg. (de olyan arányosan :D)

Régi álmom, hogy modell lehessek, de nem vagyok benne biztos, hogy lehetnék az.

de linkelek pár képet :D :) és negatív, pozitív komment is jöhet, a lényeg, hogy őszinte vélemény legyen.

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 27. 20:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

ha csak a képeket nézem akkor elnézlek 17-18 évesnek :)

szerintem az alkatod megvan hozzá és az arcod is ,de még fiatal vagy , majd ugy 2-3 év mulva térj vissza a modelkedéshez és addig is még lehet hogy nősz pár centit , mert csak 173 cm fölött lehet valaki modell (azthiszem)

2013. máj. 27. 22:23
 12/23 anonim ***** válasza:
én kb. 17-18 évesnek néztelek az első két képen, a második kettőn, már csak 16-17-nek. na de a alényeg, hogy szerintem lehetsz, mert szép karakteres az arcod, ha kivagy festve, akkor meg végképp nagyon szép vagy. az alakod is jó szerintem. szerintem is próbáld majd meg egy modellügynökségen és majd ők eldöntik
2013. máj. 27. 22:51
 13/23 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem vagy modell alkat, bocsi. nem vagy csúnya, csak nem karakteres arcú, modellnek való
2013. máj. 28. 09:39
 14/23 anonim ***** válasza:

szép vékony vagy,de tényleg túl átlagos vagy

nem vagy csúnya,de nincs benned semmi plusz

2013. máj. 28. 09:52
 15/23 Aurora117 ***** válasza:
Bocsi,de szerintem nem. alacsony vagy (bár még nőhetsz) az arcodban meg nincs semmi különleges
2013. máj. 28. 11:14
 16/23 anonim ***** válasza:
az 1. és a 4. kép alapján szerintem simán, beállítás kérdése. a 2. és 3. nem annyira jó kép/beállás
2013. máj. 28. 21:05
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem turlak hova tenni, bocsanat.

Az utolso kep kifejezetten jo, vekony is vagy rajta.

Az elso ket tablokep szornyu... bocsanat. Az a szemoldok nagyon termeszetellenes.

Az arcodban a falevellel meg nem tudok mit kezdeni.

Az utolson kifejezetten szepnek latlak, de az biztos hogy nem modellalkat vagy - azok nagyon gebek - es az arcod se modelles...

Az arcod inkabb ilyen kis cuki mokusfej - nem fotomodellnek vagy kifutomodellnek valo.

Max. szinesznonek tudnalak elkepzelni.

2013. máj. 28. 23:21
 18/23 anonim ***** válasza:
dehogy...bocsi de szerintem tök átlagos vagy
2013. máj. 29. 23:11
 19/23 anonim válasza:

Nem értek egyet azokkal, akik azt mondták, hogy átlagos az arcod, szerintem épphogy különleges. A fizikai adottságaid is meglennének, de sajnos 175 cm magasság alatt nagyon nehéz lesz munkát találnod, és ha találsz is, biztos, hogy nem tudsz majd megélni belőle. Kifutón kizárt, hogy dolgozni tudsz, hacsak nem nősz még minimum 5 centit (de jobb, ha többet).

Ex-modell (177cm)

2013. máj. 30. 10:10
 20/23 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik az arcod, jó áll ez az haj és a szemeid is nagyon szépek. Egyedül a fogaiddal nem vagyok valamiért kibékülve. Azokat amint tudod csináltasd meg valahogy, lehet kéne fogszabi. De az is lehet hogy csak én látom így a képről és igazából semmi baj nincs.

A szemüveges képpel sincs bajom. Jól áll a szemüveg csak az a smink nem éppen megfelelő hozzá.

Az alakod csinos és szerencsére még nem is az a túl vékony alkat.

Viszont azt tudnod kell hogy 14 éves korodban még javában fogsz fejlődni/változni. Lehet, hogy fel fog borulni a hormon rendszered, amit persze nem kívánok, de akkor esélyes vagy hízásra is. De még ugye nőhetsz is.

Ami viszont annyira nem tetszik, hogy túl erős az első két képen a sminked. Nem rossz, tényleg nem az, de 14 évesen még sok. :)

2013. jún. 1. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!