Lehetek modell?
14 éves vagyok és nagy álmom a modellkedés:) barna hajam van és barna szemem. méreteim: 80, 60, 83 már nagyon sok ügynökségre rákerestem a neten, de nem tudom melyik a legmegbízhatóbb, esetleg tudtok ajánlani ügynökséget? olyan is írhat akinek van tapasztalata:)
szerintetek lehetnék modell? (képet kérdésbe linkelek)
Ne vedd sértésnek, tényleg nem akarlak bántani ezzel ,de nincs benned semmi egyedi. Én megértem, hogy modellkedés kell, de ehhez adottságok is kellenek...mint például kitűnsz az arcoddal a többiek közül. De számomra....naponta látok hozzád hasonló lányokat.
Persze mindenki különleges külsőleg a maga módján és ezt kell kierényezned. Akkor ez az álom még nem veszett el. :)
Minimum 173 magasnak kell legyél, hogy legyen esélyed.
Egyébként csak fotómodell lehetsz.
A képek alapján nincsen benned egyedni, ami nem jelenti, hogy nincs de a lépek nagyon rosszak.
Mi ez a csücsörítés??? Nagyon rossz
Egyedül a szájharabdálósban lehet valami, de az is nagyon hétköznapi...
A derekad vastag a csípőd és a mellbőségedhez képest... De ez még változni fog...
Ügynökség nem tud mit kezdeni veled, amíg nincs portfóliódm ez kb 100e
Elmehetsz modellsuliba, az sem olcsó, de ott a végén általában csinálnak egy mappát neked...
Ismerősöm Jaksity Katánál csinálta, de csak 171 magas így nem sok esélye volt...így is vannak munkái, fedezi az egyetem egy részét belőle...
Privátban küldök képet...
Kár, hogy már nem tudom megnyitni a képeid:((
Ne add fel az álmod, hajrá! Én is szeretnék modell lenni, jó lenne egy hasonló emberrel beszélgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!