Lehetek modell?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és nagy álmom a modellkedés:) barna hajam van és barna szemem. méreteim: 80, 60, 83 már nagyon sok ügynökségre rákerestem a neten, de nem tudom melyik a legmegbízhatóbb, esetleg tudtok ajánlani ügynökséget? olyan is írhat akinek van tapasztalata:)

szerintetek lehetnék modell? (képet kérdésbe linkelek)

2013. máj. 27. 00:14
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

Ne vedd sértésnek, tényleg nem akarlak bántani ezzel ,de nincs benned semmi egyedi. Én megértem, hogy modellkedés kell, de ehhez adottságok is kellenek...mint például kitűnsz az arcoddal a többiek közül. De számomra....naponta látok hozzád hasonló lányokat.

Persze mindenki különleges külsőleg a maga módján és ezt kell kierényezned. Akkor ez az álom még nem veszett el. :)

2013. jún. 6. 20:10
 22/28 anonim ***** válasza:

Minimum 173 magasnak kell legyél, hogy legyen esélyed.

Egyébként csak fotómodell lehetsz.

A képek alapján nincsen benned egyedni, ami nem jelenti, hogy nincs de a lépek nagyon rosszak.

Mi ez a csücsörítés??? Nagyon rossz

Egyedül a szájharabdálósban lehet valami, de az is nagyon hétköznapi...

A derekad vastag a csípőd és a mellbőségedhez képest... De ez még változni fog...

Ügynökség nem tud mit kezdeni veled, amíg nincs portfóliódm ez kb 100e

Elmehetsz modellsuliba, az sem olcsó, de ott a végén általában csinálnak egy mappát neked...

Ismerősöm Jaksity Katánál csinálta, de csak 171 magas így nem sok esélye volt...így is vannak munkái, fedezi az egyetem egy részét belőle...

Privátban küldök képet...

2013. jún. 11. 18:14
 23/28 anonim ***** válasza:
MInden képen csücsörítesz és felhúzod a szemöldöködet, hogy nagyobbnak tűnjenek a szemeid. Egyik sem természetes, ebből nem lehet eldönteni.
2013. jún. 18. 12:11
 24/28 anonim ***** válasza:
hiába van szép arcod, de 166cm az nagyon kevés! kifutó modell tuti nem lehetsz.. szerintem is inkább szépségversenyekre járjál.
2013. jún. 19. 23:27
 25/28 anonim válasza:
MIndenhol ugyanaz a fejed? xd am az osztálytásraim(lányok)pont úgy néznek ki 90 °ban xd
2013. aug. 28. 18:17
 26/28 anonim ***** válasza:
szép vagy,de amolyan 'netmodell' szerű,mint pl. Acacia Clark,vagy akármelyik idézetes oldalra kirakott kép.
2013. aug. 29. 22:55
 27/28 anonim válasza:
Gyönyörü vagy ! Nekem nagyon tetszel
2014. máj. 14. 14:22
 28/28 anonim válasza:

Kár, hogy már nem tudom megnyitni a képeid:((

Ne add fel az álmod, hajrá! Én is szeretnék modell lenni, jó lenne egy hasonló emberrel beszélgetni

2022. aug. 2. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!