14 éves vagyok és nagy álmom a modellkedés:) barna hajam van és barna szemem. méreteim: 80, 60, 83 már nagyon sok ügynökségre rákerestem a neten, de nem tudom melyik a legmegbízhatóbb, esetleg tudtok ajánlani ügynökséget? olyan is írhat akinek van tapasztalata:)
Te az a tipikus "idézetes oldalas" csaj vagy, akinek a fotói alá írnak pár idézetet, és bejárják a facebook-ot. Semmi több. Ha tényleg modell akarsz lenni, ne ezekről vegyél példát. Nem azt mondom hogy csúnya vagy, na érts félre, de nincs benned semmi egyedi. Semmi olyan, ami megfogna. Stílusod 0. Egy tök átlagos csaj, aki menő képeket akart magáról.
2013. máj. 27. 19:10
12/28 anonim válasza:
Szép arcod van, de ezek a grimaszok - ne haragudj - förtelmesek. Szerintem ha csak simán mosolyognál a kamerába, sokkal csinibb lenne, a modellek sem grimaszolnak. :)
2013. máj. 27. 20:45
13/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat:-) megint Palvin Barbit venném elő, "a modellek sem grimaszolnak" láttad már a képeit?! nagyon aranyos, amikor bolond fejeket vág:-) és persze ezek a képek nem 'modellképeknek' készültek. Persze vannak olyanok is mert már voltam néhány egyszerűbb fotózáson:-) gondolom látszik, ezek a képek elég régiek itt még a hajam is rövidebb volt. Újak csak gépemen vannak ezért is nem tudtam linkelni, de vannak profi fotós által készített képek is, ha valakit érdekel privátba szívesen küldök. Még egyszer köszönöm a válaszaitokat!:-)
2013. máj. 27. 22:42
14/28 anonim válasza:
egyszerűen meseszép vagy! azok a szemek csodálatosak. nagyon szép arcod van és van benne valami különleges. szerintem ne modell legyél inkább járj szépség versenyekre (külföldre) mert sok lehetősséged van egy ilyen szép arccal:)
2013. máj. 27. 23:31
15/28 anonim válasza:
Mi az hogy nem különleges az arca? már elnézését de még ugyan különleges!;) vagy te mindennap látsz ilyen tökéletes távolságba lévő szempárt? a hajad nagyon szép írtad hogy most fenékig ér ez előnyös a modellszakmába. Simán lehetsz modell gyönyörű vagy. Sok sikert kívánok neked!
2013. máj. 27. 23:38
16/28 anonim válasza:
Jó hogy tini lánynak tűnik te idióta amikor 14éves! 14 évesen nézzen ki 20 évesnek? pont így szép ahogy van! csak az a baj hogy sok a féltékeny ember akik soha nem lehetnének sikeresek a külsőjükkel, a szépségükkel ezért másokat is visszahúznak! Ne vegyél róluk tudomást te egy gyönyörű lány vagy elképesztő szemekkel! képet még linkelsz ide vagy privátba? ja és igen lehetsz modell! hajrá!
2013. máj. 27. 23:47
17/28 anonim válasza:
SZÉP VAGY
jók az arányok is. a magasságot fotómdelkedéshez megfelel. nekem ismerősöm modell és valóban nem csak a 'csúnya' férfias arcokat keresik hanem a gyönyörű babaarcot is ami neked van. Nagyon sok híres babaarcú és szép nőies modell van. lehetsz modell, van rá esélyed. De nem olyan könnyű mint ahogy azt hiszitek
2013. máj. 28. 00:03
18/28 anonim válasza:
nagyon szép vagy, gyönyörűek a szemeid (:
csak ne vágnál ilyen idióta képeket...
sok sikert :)
2013. máj. 28. 19:37
19/28 anonim válasza:
Tucat csaj vagyok, semmi több. Kapásból 10et mutatok neked hozzád hasonlóban az utcán. Nem sértésként, de ez az igazság. Nem vagy különleges, egyedi...
Viszont csúnya sem vagy, ezeket a grimaszokat meg kérlek hagyd abba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!