Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Miért mutogatnak a tinik...

Miért mutogatnak a tinik minden fényképen a kezükkel "V" betűt, vagy más jeleket? Mit jelentenek ezek a mozdulatok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 15:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg,nekik m1,hogy a V a béke jele,vagy h mi a bánat,ck már azt sem tudják hogyan pózoljanak,h minél"menőbb" képek készuljenek..
2013. jún. 21. 08:04
 12/13 anonim ***** válasza:

8-as igen, ez a briteknel elterjedt, a kabd be V jellel - amikor a tenyered mutat magad fele es ugy mutatsz V-t

ha jol tudom a franciak - de lehet mas nemzetiseguek- vagtak le a brit ijaszok ujjait es onnan jott ez

amikor a tenyered a tavolba mutat az a gyozelem jele...

nah de aztan lehet en tudom xarul

2013. jún. 21. 21:17
 13/13 anonim válasza:
No, én sem vagyok épp egy történész (csak egy hlye mérnök),ellenben úgy tudom - persze lehet, hogy itt meg én tévedek, mert miért is ne - ,hogy az EGY előre mutató, felemelt tenyér fegyveres katonánál valóban a győzelem jele volt (kb. azt jelentette:"van nálam fegyver, de szükségtelen használnom" - v.ö. a római légiók, utóbb a gyalázatosok köszöntése), a KÉT felemelt tenyér pedig a megadás jele - "hiába van fegyverem, nem fogom használni!" (és hány barom elhitte ezt!).
2013. jún. 21. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!