Mit érdemes tudni egy szépségverseny előtt?
Nyáron szeretnék elindulni egy szépségversenyen. Kérdezem azokat akik voltak már ilyenen, hogy pontosan hogy is zajlik ez az egész? A koreográfiát nagyon nehéz megtanulni (mármint nekem akinek úgymond nincs előképzettsége)? Nincs olyan , hogy kifütyülnek meg ilyenek? (Mások szeretnének lebeszélni róla és ilyenekkel riogatnak, én meg már tényleg kezdek elbizonytalanodni.) Szóval bárkinek bármi tapasztalat, rossz/jó élménye van, kérem ossza meg velem , hogy jól meggondolhassam, mire is vállalkozok.
Köszönöm
Szia. Én már vettem részt nem egy nem kettő szépségversenyen. Az első és legfontosabb dolog: ÉREZD JÓL MAGAD! A második: BARÁTKOZZ! A koreográfiát nem lesz nehéz megtanulni, csak figyelj mindig az instrukcióra. Nem fognak kifütyülni akárhogy nézel is ki. Nekem csak jó élményeim vannak a szépségversenyekkel kapcsolatban. Ha van még valami kérdésed van írj nyugodtan privátot!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!