Mit gondoltok? Alkalmas lennék gyerekmodellnek? Kép lent?
Figyelt kérdés
ez az alakom
kb
Ha igen tudnátok egy kis infot adi hol kutassak??
2013. máj. 20. 14:15
1/11 A kérdező kommentje:
Bocs kimaradt:12 éves , kb 150cm , 42 kg (kiváló tanuló)
2013. máj. 20. 14:17
2/11 anonim válasza:
Miért akar minden második kislány modell lenni?!
Szerintem maximum csak ezekben a ruhamagazinokban lehetsz fotómodell, hogy rajtad mutassák be az aktuális szezon ruhadivatját. De még nőni fogsz, változni és nőiesedni. Ennyi idősen ne gondolkozz még ilyeneken!
3/11 anonim válasza:
Ennyi idősen ne ezen gondolkodj, és legfőképpen NE tegyél ki magadról képet! csak egy jó tanács!
4/11 anonim válasza:
a képek alapján nem, nem hinném, hogy alkalmas lennél.
5/11 anonim válasza:
Szép kislány vagy, de sajnos nem lennél alkalmas modellnek, mert túlságosan átlagos az arcod.
6/11 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik mint ha minden képen valaki más lenne:D
7/11 anonim válasza:
A 3. fényképed TÖK JÓ !
Az első kettő alapján nem lennél alkalmas gyerekmodellnek - de a 3. alapján viszont IGEN!!
(Nekem bejön!) :) ;)
Nézd meg a facebookon a "Thylane Blondeau" oldalat! Több is van, pl. "Thylane Lena-Rose Blondeau".. stb.
(nekem is vannak ott hozzászólásaim!)
8/11 anonim válasza:
Én most kezdtem modellkedni.Fotómodellként talán van esélyed.(50 0/0):)
9/11 anonim válasza:
Nem.ha engem nem vettek fel szerintem téged se fognak
10/11 anonim válasza:
nem
dundibb vagy és nem vagy különleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!