Ilyen arccal lehetnék fotómodell/reklámarc? :D (kép lent)
2013. jan. 14. 22:28
21/32 anonim válasza:
szerintem lehetnél modell, szerintem van benned valami, ami megfogja az embert, ami szerintem sok modellben nincs meg, de ez csak az én véleményem
22/32 anonim válasza:
kezd azzal, hogy jelentkezel egy reklámügynökségbe, ha bp-i vagy akkor pl.: Play ground, ha 14 feletti és 172 cm magas min akkor még szóba jöhet az omg modell is
23/32 anonim válasza:
Szerintem is átlagos arcod van, nem vagy csúnya, de nem látok benned semmi különlegeset sem, pl. egy feltűnően szép szájat, szemet, arcformát, ami nem mindennapi. Menj el egy ügynökséghez azért szerintem is, hátha a szakértők látnak benned fantáziát. Egy próbát megér. Az alapvető arcvonásaid meg nem változnak az évek során én is úgy gondolom. Sok sikert :)
24/32 anonim válasza:
Aranyos arcod van, de túlságosan átlagos és a mosolyod is erőltetett. Attól még szép kislány vagy.
25/32 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem. Én foglalkoztam egy időben castingolással, utcán is figyelnem kellett az embereket, de téged észre se vettelek volna.
26/32 anonim válasza:
besza*rt a képfeltöltés, nem látom a képet. :C
27/32 anonim válasza:
Oh, megláttam. :D
Szerintem nagyon aranyos vagy, és szép is, de szerintem nem lehetnél arcmodell, bocsi. :(
29/32 anonim válasza:
Egy próbát azért megér! Nem veszítesz vele semmit! Szép vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!