Ilyen arccal lehetnék fotómodell/reklámarc? :D (kép lent)
megijedtem a vicsorodtól muci :D
de nem látom az arcodban azt a kiemelően különlegeset ami megfogja az embert.
bazz, majd le estem a székről olyan röhögés elkapott :D
mármint helyes vagy, nem rosszból... de ráklikkelek a képre, erre egy ilyen vicsorgó arc a képembe megy nagyméretben :D
a kérdésedre nem tudok válaszolni, mert nem értek ehhez a szakmához
Minden hátsó szándék nélkül mondom,hogy szerintem gyönyörű vagy!
Kép alapján belédszerettem,de komolyan:D
Persze ez csak az én ìzlésem,más lehet hogy nem lát ennyire tökéletesnek.
17/F
Szerintem próbáld meg, ne ezeken a válaszokon múljon.
Alapjábavéve elrettentő egy ilyen kérdés egy ilyen oldalon, sokan úgy állnak hozzá, hogy rögtön negatív szemmel szemléljék a képet, mint amikor valaki csúnyának mondja magát, és mindenki dicséri. Én sok átlagos arcú modellt láttam, mindenkinek mást jelent a jóarc :)
Szerintem ha nagyon akarod, akkor simán lehetsz modell, a képtől is függ, hogy hogy látnak, lehet ez csak épp egy előnytelen kép, és ha várni akarsz a modellkedéssel, nem elég ha csak az arcod nőiesedik, de eközben a stílusodat is megkeresheted, ami kiemeli a karakteredet, szerintem nagyot dob az ember kinézetén. Szerintem az a baj, hogy ezen a képen elég üres az arc kifejezésed, legyen bármilyen szép is az arcod, ez a legnagyobb hátrány, bár nem mondom, hogy kezd el ripacskodni, de így tényleg nem mész semmire, majd ha nősz és kezded megérteni magad, megérted, hogy miért akarsz modell lenni, mit akarsz kifejezni magadból, akkor még jó lehet, de talán csak egy tipikus gyerekes hóbort, amit kinősz, és elmúlik:)
már azért is elrettentő a kérdés, mert szerintem aki igazán modell, az nem fordul másokhoz ilyen kérdéssel, mert magabiztos, és ismeri a testét is az arcát, az előnyeit, amivel sokra megy. Tudtom szerint Tyra Banks is csúnya lány volt, aki nézte a műsorát, az tudja, és hogy sok helyen vissza utasították, de végül kialakult neki. Nem mondom, hogy ez bárkinek sikerülhet, csak hogy alapból mindenki egy szintről indul ettől felfele kell megtalálni az utat:)) De nem úgy, hogy ilyen kérdést írogatunk belőle:)
Ha reklám arc nem is(amit én nem bánnék helyedben) de fotómodell művészi képekkel lehetnél, ha te is látsz valamit magadban. Az egyik főbb dolog, hogy szeresd.
Sokan el se hiszik mennyit dob egy emberek a smink meg egy jó arc kifejezés, egy semmitmondó mosollyal, smink nélkül bármelyik modell átlagosnak tűnne.
Kis Inspiráció(kicsit átlagos képek, mégis van bennük valami szép a maguk módján, imádok, bár nem reklám fotók, de remélem tetszik neked és inspirál:)) Szerintem jobbak mint a reklám fotók, amúgy fotómegszállott vagyok, és lesz*rva mindenkit, űzöm:)
[link] <- ebben a fényhatás, kilo smink és frizura mögött kicsit téged látlak csak felnőttesebb és kifejezőbb arcban, amúgy nagyon szép.
Ő :) [link]
[link] <- ez fura de érdekes, talál az őzzel:))
Sokféleképpen lehet az ember szép és fényűző, a fő, hogy megtaláld magadban a szépet és az egyéniséget:)(saszenvedélyt:)))
Nem ámítani akartalak, csak elgondolkodtatni, ha van benned egy csöppnyi valami, azt észrevetetni, további kellemes napot:D Jól esett képeket osztogatni:))
semmi baj az arcoddal, ezeken a gyönyörű képeken hasonló vonásaik vannak a lányoknak(szerintem) csak kifejezőbbek és bátrabban pózolnak, bár nem kell erőltetni, de ha szereted akkor sokszor nem kell befolyásoljon más véleménye:)
az imént lefagyott a gép, és nem tudtam folytatni a fotóinspirálást.
[link] <-
[link] fiatal és gyönyörű
szerelem<3 [link]
a modelleknél azt nézik hogy legyen egy plusz,nem elég a szép arc ha átlagos
ismerek olyat aki nem valami csinos de a szemei nagyon szépek és érdekes hatást keltőek és így kapott munkát,de olyat is aki megfelel az elképzelésnek,bájos arc,sima vonások és elküldték mert nem volt benne semmi ami magára vonja a tekintetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!