ZOOM MODELS. Ismeritek őket? Meg éri velük foglalkozni?
Figyelt kérdés
Egész jó ajánlatokat olvastam az oldalukon,meg rám is irt egyik bookerük,hogy szeretnének meg ismerni élőben.Már rég foglalkoztat a gondolat hogy kiprobálom a modellkedést,el mennyek egy castingra?:D Lehet nem egy komoly komoly ügynökség,de sok a munkájuk,és sok kapcsolatuk van külföldi modellügynöksekkel,és ha igazán jó vagyok a szakmában,akkor máshol is ki probálhatom magam nem? .. nem vagyok valami jártas ezen a téren igaz...de szeretném.2012. júl. 30. 19:38
1/10 anonim válasza:
Nem! Menj el egy jó ügynökséghez, ők megmondják valóban alkalmas vagy e, ha igen akkor nem éri meg elpazarolni az időt ilyen kis ügynökségeknél
2/10 A kérdező kommentje:
és ott ha jó vagyok,kapok munkát?:D
2012. júl. 31. 21:33
3/10 anonim válasza:
én ismerem őket, az egyik csajt, aki intézi az ügyeket. De a lényeg, hogy ha komolyan modellkedni akarsz, ahhoz először kell egy jó minőségű portfólió, amire sajnos neked kell ráköltened. De azért fontos, mert ez alapján választanak a megrendelők. És hozzáteszem, hogy ha csináltatsz egy drága portfóliót, az még nem garancia, hogy munkád is lesz, elég rizikós dolog, amúgy én is most kezdem a modellkedést, ha gondolod, írj priviben, megbeszélhetjük a tapasztalatokat, meg érdekelne is, hogy mi lesz veled:)
4/10 anonim válasza:
Ez nem így van! A jó ügynökségek megcsinálják a saját költségükre a portfóliót, mivel csak olyat vesznek fel akibe biztosak
5/10 A kérdező kommentje:
utolsóval teljes mértékben eggyet értek :)
ezt én is tudom amugy.
lehet a zoom nem komoly,de a booker aki fel keresett,az is igy mondta :D
2012. júl. 31. 23:14
6/10 A kérdező kommentje:
amugy nem kicsi ügynökség,fennt van magyarország legjobb ügynökségeinek listáján :D
2012. aug. 1. 00:35
7/10 anonim válasza:
[link] amelyik ügynökségek itt vannak az a top 10 csak hozzájuk menj el! És a ZOOM is köztük van, de inkább Visage vagy ICON
8/10 A kérdező kommentje:
utolsó,én is az Icon vagy a Visage-hez szeretnék,esetleg a VM-hez...csak ezek az ügynökségek,nem nagyon szokták reklámozni magukat...és nem hirdetnek castingot... inkább ők keresik a modelljeiket :D
2012. aug. 6. 00:23
9/10 anonim válasza:
Menj be hozzájuk! :) Lefelé görgetve megtalálod a címeket és számokat [link]
10/10 A kérdező kommentje:
tudom hol vannak,és akármikor szolok higy megyek azt mondták hogy szivesen látnak.:D
2012. aug. 6. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!