Modellkedni szeretnék. Mit ajánlotok fiúnak?
szeretném kipróbálni a modellkedést, fotózást, meg az ilyesmi, hogyan kezdjek neki? segítenétek?
16/f
utolsó kommentelő!
és olyat lehet csinálni, hogy jelentkezek és ha felvesznek és kapok munkákat csinálom, de nem komolyan, csakúgy hobbiszinten/másodlagosan a tanulás mellett?
és a perfekt angol is kötelező? és a pózokat, arckifejezéseket stb. megmutatják ott vagy azért segítenek vmennyit a nagyon amatőr modelleknek?
na én ma voltam a budapesti TrendAttack-nál, annyi volt hogy ki kellett tölteni egy lapot, méretek, adatok, stb. csináltak 3 fotót rólam, mivel nincs portfólióm (erre azt mondták 100ezer körül van egy szal nem tudom most akkor ingyenes??), aztán mondta a nő hogy felvesz az adatbázisba és ha a többiektől pozitív visszajelzést kap akkor értesít.
mondta még h 18-20 éves kornál kezdődik ez a férifaknál és mivel 16 vagyok még fogok változni, és lehet érdemesebb lenne később nekikezdeni, de mindenesezre kivancsi vagyok.(((:
ez azt jelentette ,hogy nem lennel jo modellnek....
ezt nezd meg,benne lattak "fantaziat " es szerintem o nem fizetett semmit.
köszi szépen! másikhoz is akartam menni csak zárva voltak. mindenesetre próbálkozom!((:
már miért ne lennék jó modellnek? attól hogy valakinek nem tetszem úgyanúgy más meg sokmindent kinézhet belőlem és lehet tényleg jól mutatok a fotókon.
szerintem meg a helyesség/szépség tök relatív... attól még mert ez az ügynökség nem mondott bíztató dolgokat, lehet, hogy másnak megtetszik mert lát benne valamit
meg a Ricsi.. ő egy tipikus modellalkat..arc..alak szépfiú stb. tőle szerintem leolvadt az összes bugyi az ügynökségen amikor beállított..még jó, h nem kellett fizetnie
viszont a másik 3. akit linkeltél....szörnyűek!!!! tudom, h megy ez..különleges karakteres arc számít meg akiben megvan az a bizonyos plusz, de attólmég elég csúf az összes
Ricsinek férfias arca van, tényleg modellnek való és jól mutat a fotókon.
de a másik három... hát nem is tudom hogy mondjam finoman...
lehet az egyik ügynökségnek ez tetszik, és nekem nemet mond, de lehet hogy a másiknál meg pont fordítva. úgyhogy attól hogy most azt mondták hogy lehet várni kéne még 2 évet, hogy kialakuljanak a végleges vonásaim, nem hiszem h össze kéne törnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!