Modellkedni szeretnék. Mit ajánlotok fiúnak?
Figyelt kérdés
szeretném kipróbálni a modellkedést, fotózást, meg az ilyesmi, hogyan kezdjek neki? segítenétek?
16/f
2012. júl. 14. 23:22
22/52 A kérdező kommentje:
srácok, a gyakorikérdések nem az ismerkedésre lett kitalálva.
inkább segítsetek, milyen modellügynökségeket tudtok ajánlani még...(?)
2012. júl. 17. 11:42
23/52 anonim válasza:
ez nem ismerkedes csak egy kepet szeretnek kerni tole privatba :D:D:D
24/52 anonim válasza:
és honnan tudjam, hogy nem vagy egy pedofil papa?:DDDDDD nem küldök képet akárkinek..
egyébkéntmeg segítek én szívesen a srácnak: Visage,Icon, Attractive, Art, TrendAttack és még sorolhatnám de ezek a legjobbak sztm
25/52 anonim válasza:
nem tudom de az eddigieket en irtam es probaltam segiteni mindegyikotoknek . lolita nevezetu lanytol kertem kepet , te lennel az?' utolso'
26/52 anonim válasza:
igen énvagyok, csak már elrejtettem a nevem:D
27/52 anonim válasza:
na akkor nem akarsz kuldeni igaz ? :P
28/52 anonim válasza:
Nekem már van barátom.
Szeretjük egymást. Szóval semmi közé ahhoz.
29/52 anonim válasza:
Van egy ismerősöm. Ő és a bátyja is fotós. Ő természet fotós, de a tesója ő modelleket fotóz. Ha küldenél magadról egy képet, akkor tudnám, hogy elvállalna vagy nem. Majd megmutatom neki a képedet és.majd.ő eldönti. De az a baj, hogy nagy reszban csak nőket fotóz.
30/52 anonim válasza:
:DDDDDDD te nem vagy semmi... előbb küldj te inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!