Valakinek van tapasztalata a "Profimodell" ügynökséggel kapcsolatban? (www.profimodell.hu)
Bocsi, de én azért írok ,mert haverom mesélte ,hogy mikor jelentkezett másnap felhívták őt mikor felhívnak azt mondják ,hogy meghívnának xy címre pl 4-én (haverom akkor megy, bővebb infót csak azután tudok adni neked ^^).ennyi. majd gondolom ,ha elmész(egyáltalán ha kellesz nekik) egy nagyobb felvilágosítást adnak a szülőknek , majd személyesen beszélgetnek kollegáik, melyen kiszűrik, hogy ki nem felel meg, illetve ki igen. Miután ez megtörténik, együttműködési szerződést ajánlanak fel, aki elfogadja, arról portfólióanyagot készítenek..persze nem ingyenes azt olvastam ,hogy 45.000ft -ot kell fizetni..na most itt is vigyázni kell :) ,
nehogy a lehúzásról szóljon a dolog.. ennyit infót tudok neked adni =/ egyenlőre,ha esetleg valakitől nem kapnál konkrét választ majd 4-e után írok ,hogy mi volt haverommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!