Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Igy lehet belollem barmifele...

Igy lehet belollem barmifele modell is?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a magassag fontos de van esely hogy barhova barmifele modellnek felvegyenek? 17 eves vagyok 165 cm

mellb: 88

derek: 76

csipo: 90

júl. 27. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Nincs
júl. 27. 18:59
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
A mai világban szerintem igen. Már sokminden változott, vannak tetováltak, piercingesek, színes hajjal, soványak és dagik is. Szerintem ha valaki olyan meglátná benned amit keres akkor igen.
júl. 27. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Amatőr modell igen
júl. 27. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Attól függ mit vársz ettől.

Az szerintem simán belefér, hogy valami kisebb ruházati cég webshopjában a te képeid legyenek.

Ehhez mondjuk inkább a karakter kell, olyasmi érzetet teremteni amit a márka képvisel.

Pl a Tunnel Vision modelljei testileg sokfélék, direkt mindenféle testalkattal dolgoznak, hogy mindenki lássa a cuccokat hasonló testeken mint a sajátja. Ide bekerülni szerintem inkább baráti társaság révén lehet, meg hogy olyan sílusod legyen ami ehhez illik.

[link]

A

Vannak ilyen kis divat vállalkozások, ahol valami nagyon egyedit keresnek.

Pl nézz ki úgy mint egy preraffaelita festmény. Vagy mint egy ufó.

júl. 27. 20:21
 5/9 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat , 4. valaszolo, a stilusom hasonlo mint a Tunnel-nel lehet megprobalok valakivel beszelni.

koszonom valaszodat

júl. 27. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem valószínű.
júl. 29. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Aldi katalógusban meg C vitamin reklámban simán szerepelhetsz, de nem a Vogue címlapján meg a Victoria’s Secret kifutóján. A hivatásos, rendes megélhetési szintű modellkedéshez még mindig kötelező a 175 körüli magasság és a 60 centis vagy kisebb derék, a tied majdnem 20-al több…ami a mindennapi életben normális, de nem a profi modelleknél (a protekcióval bejutottakkal példálózni meg felesleges).
aug. 7. 16:44
 8/9 anonim válasza:

sem a magasságod, sem a testalkatod nem megfelelő sajnos. Általában a modellek 173-182 cm között mozognak. Apróbb eltérések beleférhetnek, amennyiben minden más kimagasló (pl.: arc, testalkat, személyiség)

Ha 17 évesen 165 cm vagy, valószínűleg legjobb esetben is csak 2-3 cm-t fogsz nőni (de az is lehet, hogy már rég megálltál a növésben.

A méreteid 90-60-90 körül kell mozogjanak. Ezt szerencsére már nem veszik szigorúan (értsd: ha a csípőd mondjuk nem 90 hanem 87 ugyanúgy jó) viszont a derekat szigorúan szokták nézni, hogy 61-2 fölé ne nagyon menjen. Neked egyszerűen nincs homokóra testalkatod, ha 15 kg-t fogynál akkor se lenne karcsú dereked.

Összességében sajnos szerintem semmi eséjed ebben a szakmában.

Ez persze egyáltalán nem azt jelenti, hogyne lehetnél szép, vonzó, csinos. A model szakma nagyon sajátos megjelenést igényel, és a modellek 80%-ának nincs is nőies teste. Tudatosítsd hogy ez nem fog neked menni, de ezer más dologra viszont sokkal alkalmasabb lehet a tested mint a modelleknek.:))

aug. 13. 18:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező irj Rám

Modellekkel foglalkozom

aug. 14. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!