Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » 174 centis lány vagyok,mindenk...

174 centis lány vagyok,mindenki dicséri az arcom és az alakom mert szép homokóra alakom van.Viszont az a bukkanó ,hogy van a kezemen egy kisebb és egy nagyobb tetoválás és ez nagy akadály lenne modelkedésre vagy fotózásokra vagy inkább mondjak le?

Figyelt kérdés

jún. 22. 10:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

Mi lenne, ha megpróbálnád és akkor kideülne?

Ha már ennyi visszatart a céljaid megvalósításában, akkor nem is tudom később milyen életed lesz.

Ha tízen azt írják, esélytelen, akkor még sem próbálod?

Inkább önismerettel, önbizalomépítéssel, tudatossággal foglalkozó dolgokat kezdj el nézegetni, ne ezt az oldalt.

jún. 22. 10:39
 2/13 A kérdező kommentje:
Ez a baj velem ,hogy sajnos nagyon hallgatok más szavára
jún. 22. 10:41
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Akkor arra is hallgass, légyszi, hogy amire gondolsz, az nem "bukkanó", hanem bökkenő.
jún. 22. 10:47
 4/13 A kérdező kommentje:
Látom nagyon értelmes vagy én csak egy kérdést tettem fel :)
jún. 22. 10:48
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
És hogyan tervezel rajta változtatni?
jún. 22. 10:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Ez a baj ,hogy tippem sincs.Soha nem volt elég önbizalmam hiába mondja mindenki ,hogy mennyire szép vagyok vagy dicsérget,a régebbi dolgok miatt figyelmen kívül hagyom...
jún. 22. 11:18
 7/13 Noren1989 ***** válasza:
47%
Más megoldás nincs a pénzkeresésre?
jún. 22. 15:19
 8/13 A kérdező kommentje:
Persze nem ezt szeretném dolgozni csak így ,,hobbi"szinten.Mert régebb sok hely felkért így fotózásokra de visszautasítottam mindig ,de nem olyan rég béke gondoltam ,hogy lehet nem lenne hülyeség csak azóta lett 2 tetoválásom
jún. 22. 19:16
 9/13 anonim ***** válasza:
51%

És hogy kerül egy jó testre tetoválás? Lefogtak és erőszakkal felvarrták rád?

Talán először egy kis koponyavelő-injektázst kéne bevállalnod, ugyanis azt el lehet végezni a fülön keresztül is, tehát nem marad utána heg látható helyen!

jún. 27. 06:57
 10/13 anonim ***** válasza:
61%
A tetoválás nem akadály modellkedésnél.
jún. 27. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!