Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Esküvői kiállításon, ruhabemut...

Esküvői kiállításon, ruhabemutatón, kap-e érte pénzt , akinek a ruháit mi bemutatjuk?

Figyelt kérdés

Lett egy lehetőségem esküvői kiállításon modellnek lennem. Felvonulás lesz. Tegnap is voltam és ma lesz mégegy. A helyszín oda-vissza nekem 100km.

Voltam ugyanott ruhapróbán és egy főpróbán, ahol elgyakoroltuk a vonulást. Az megint 100km. Vettem harisnya, cipő, lecsatolható pántú hófehér melltartó. Ma is megyek az megint 100 km lesz. Elég sok pénzembe belekerült már ez. Ezért érdeklődnék. Voltak vendégek, szépen ki volt díszítve a hely, polgármester beszédet mondott, helyi tévés is kint volt, fotós is. Kíváncsi lennék akinek a ruháit bemutatjuk ő ezt ingyen csinálja? Mert én nem így gondolom, de ezt nem merem tőle megkerdezni. Egy fillért nem mondta hogy adna a benzinbe. Pl. Vagy a cipőbe.

Köszönöm aki tudja a választ és ír nekem. Puszi 35 éves vagyok

jan. 28. 09:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sőt. Az ilyen rendezvényeken a kiállító fizet azért, hogy ott lehessen a rendezvényen. Bevétele akkor lesz, ha a kiállítás miatt mennek hozzá menyasszonyok kölcsönözni.
jan. 28. 09:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én előtte kérdeztem vona meg, hogy mennyit kapok, és mi a helyzet az útiköltséggel, mert így mondhatja, hogy szívesen a lehetőséget, hogy ilyen népszerű helyen modell lehettél, mások ölnének érte stb.
jan. 28. 09:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!