Hogyan lehetek karaktermodell?
Kezdő vagyok benne, és nem sokat tudok róla, hogy hogyan lehetnék karaktermodell, valaki esetleg letudná írni?
Normális válaszokat előre is köszönöm! :)
Szerintem reklámszereplőkre, reklámfotó-modellekre gondolt, ami teljesen más, mint a klasszikus modell szakma. Ergo, nincs semmilyen elvárás, hogy hány centinek és hány kilónál kell lenned, mert rengeteg féle karakterre szükség van. Pl. gyerek, nagymama, szeplős, duci tini, macskaidomár…stb.
Azt javaslom, jelentkezz casting ügynökségekhez. Pl. Procasting, Karakter Casting, Open Casting.
Ezek megbízható ügynökségek, nem kérnek pénzt “portfólió készítés” néven, sem azért, hogy bekerülj az adatbázisukba. A regisztrációs díj általában ingyenes, vagy pár ezer forint körül mozog, és nem “akciósan csak negyedmillió”. Messziről kerüld azokat a bagázsokat, akik így próbálnak lehúzni.
Köszönöm a válaszokat!
Viszont azóta nézelődtem, és amire gondoltam, az a "cosplayer", tehát úgymond "jelmez"-be vagy öltözve meg ilyesmi, és én arra gondoltam, hogy lehetnék valami új karakter, amire még nincs meg a kinézet.
Tudom, kicsit értelmetlenre sikeredett a szöveg, de remélem értitek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!