Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogyan lehetek karaktermodell?

Hogyan lehetek karaktermodell?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok benne, és nem sokat tudok róla, hogy hogyan lehetnék karaktermodell, valaki esetleg letudná írni?

Normális válaszokat előre is köszönöm! :)

2022. okt. 12. 22:25
 1/4 anonim válasza:
68%
Mi az hogy karakter modell? google nem ad ki olyat amire te gondolsz szerintem.
2022. okt. 14. 09:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem reklámszereplőkre, reklámfotó-modellekre gondolt, ami teljesen más, mint a klasszikus modell szakma. Ergo, nincs semmilyen elvárás, hogy hány centinek és hány kilónál kell lenned, mert rengeteg féle karakterre szükség van. Pl. gyerek, nagymama, szeplős, duci tini, macskaidomár…stb.

Azt javaslom, jelentkezz casting ügynökségekhez. Pl. Procasting, Karakter Casting, Open Casting.

Ezek megbízható ügynökségek, nem kérnek pénzt “portfólió készítés” néven, sem azért, hogy bekerülj az adatbázisukba. A regisztrációs díj általában ingyenes, vagy pár ezer forint körül mozog, és nem “akciósan csak negyedmillió”. Messziről kerüld azokat a bagázsokat, akik így próbálnak lehúzni.

2022. okt. 14. 12:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Viszont azóta nézelődtem, és amire gondoltam, az a "cosplayer", tehát úgymond "jelmez"-be vagy öltözve meg ilyesmi, és én arra gondoltam, hogy lehetnék valami új karakter, amire még nincs meg a kinézet.

Tudom, kicsit értelmetlenre sikeredett a szöveg, de remélem értitek

2022. okt. 14. 14:22
 4/4 anonim válasza:
100%
ha cosplayelni akarsz azt csak is hobbi ként tudod csinálni, kell egy saját oldal hozzá amin arajongóig követhetnek esetleg adományozhatnak, lehetnek külön fotóid amiket előfizetpőid láthatnak csak, javaslom keress valakit aki tud ebben segiteni, szerkeszteni az oldalt, stb. ha nem laksz túl messze én tudok neked szervezni profi fotóssal fotózásokat, de a jelmezt magadnak kel intézned és tudok pár jó kis weboldalt is ahol készithetsz profilt.
2022. okt. 14. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!