Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 3D modellezés tanulása hol?...

3D modellezés tanulása hol? (Maya,3ds Max, Zbrush. )

Figyelt kérdés

Főleg karakter modellezés érdekelne. Pl. játék trailerekhez. Jelenleg egy művészeti alapszakon vagyok egyetemen, de mesterképzéseken (ahogy tudom) nincs ilyen specifikus "3D-s oktató" képzés, ezért csak a tanfolyamokban bízok.

Nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, aki járt vagy ismerőse járt valahova ilyen kaliberű képzésre, kérem írja meg, amit tud. Milyen a képzés, mennyire éri meg, mennyire ad piacképes tudást, el tudott-e ezzel helyezkedni, stb. :)

3Dhome és a Mesharray képzéséről tudok, de csak névleg sajnos, jöhetnek ezekről is infók.

Reménykedem, hogy valaki rátalál erre a kérdésre, mert az előzőleg feltett hasonló kérdésekre nem igazán érkeztek válaszok.

Köszönöm előre is!

#tanfolyam #3DS MAX #Maya #karaktermodellezés
2016. szept. 22. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
A lynda.com tele van ilyenekkel. A plurlasight.com -on is van nehany illetve az udemy.com-on is.
2016. szept. 22. 16:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ment a kedvencekbe. Tehát azt mondod, érdemesebb tutorialok alapján fejleszteni magam. Rendben, köszi. :)
2016. szept. 22. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
kb 600e-ért van rá tanfolyam. kérdés megéri e az árát?
2016. szept. 23. 17:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Jesszus! Akkor ez off.
2016. szept. 23. 21:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk most láttam 50k-ért (ha diák vagy, vagy early birdben veszed, van plusz kedvezmény is) Zbrushosat a 3dhome-nál. Pontosan hol mernek elkérni ezért 600k-t? Azért ez érdekelne, komolyan. :o
2016. szept. 24. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!