Hat gondolom azt akarjak uzenni hogy az is szep akinek eros a szorzete, es felmerik vallalni. De ettol fuggetlenul ez a no nekem se tetszik mert azert na me legyunk mar igenytelenek.
2022. szept. 30. 14:09
2/30 anonim válasza:
Szőrtelenítőt reklámoznak?
2022. szept. 30. 14:10
3/30 anonim válasza:
Az emberek különbözőképpen néznek ki. Ennek nincs "értelme", csak simán így van.
2022. szept. 30. 14:12
4/30 anonim válasza:
Szerintem az az igénytelen, akinek baja van a természetességgel.
2022. szept. 30. 14:12
5/30 anonim válasza:
Őszintén?Szerintem egyáltalán nem vészes és nem is "tájidegen" egy ilyen szőrzet ezen a sötét hajú, barnább bőrű nőn.
Egy világos hajú, hófehér bőrű nőn már feltűnő lenne.
Én erre azért még nem mondanám, hogy igénytelen.Sőt, a szőrtelenítés sosem volt igényesség kérdése, ez csak divat.A trendek meg jönnek-mennek.
2022. szept. 30. 14:14
6/30 anonim válasza:
Ha igénytelenség, akkor a férfiszőr is az.
Igénytelenség nemtelen. Ha zsíros a hajad, büdös a szád, szaros a segged, az igénytelenség.
2022. szept. 30. 14:17
7/30 anonim válasza:
Nem a nőt reklámozzák, hanem a ruhákat.
2022. szept. 30. 14:22
8/30 anonim válasza:
Kérdező, a fiúk még jobban fognak szeretni, és látni fogják, milyen kis belevaló csajszimajszi vagy, ha lemélytorkozod mindegyiket, amelyik szembejön.
2022. szept. 30. 14:24
9/30 anonim válasza:
Mint egy csimpánz.
Szerintem is undi, de ha ő így érzi jól magát, pont leszarom.
Amúgy azért ilyen nővel reklámoznak, mert most épp az a trendi, hogy a csúnyákat, szépséghibásokat, túlsúlyosokat reklámozzák az elfogadás nevében.
2022. szept. 30. 14:40
10/30 A kérdező kommentje:
Hatos, a férfiszőr más. Itt nőkről beszélünk. Ne mondjátok már, hogy ez szexi. Alfa pasi okádna. Ez max a közép vagy alsókategóriás pasiknak elnézhető. A büdös száj pont nem tartozik az igenytelenség közé. Ismertem egy nagyon értelmes, elegáns, sikeres fszit a cégnél. Mindig jól öltözött, iszonyat finom illata volt, de a szája büdös. Szerinted direkt? Nem érzi, nem tud róla. Ez sajnos ilyen. Akkor sem igénytelen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!