Van esély arra , hogy ebből lesz valami?
Pár napja amikor a westendbe vasaroltam , egy fiatal magas férfi odajött hozzám és mondta hogy imaz icontol jött és hogy adjak elérhetőséget
Azt mondták menjek be csinálnak pár fotót és döntenek. 185-6cm vagyok 72-73kg 12% testzsír 46 % izom
Ez egy TIPIKUS lehúzás, 99% anyagi bukás neked...
BEcsábítanak, aztán majd azt mondják, hogy profi portfólióra van szükséged ahhoz, hogy tovább tudjanak ajánlani. Természetesen ők örömmel vállalják a fotók elkészítését, fizess ott helyben mondjuk 2-300.000 ft-ot. Aztán meg vagy lesz munka, vagy nem.....
Nekik bejön a biznisz, mert kiperkáltad a lóvét.
Itt is írják!
" ha pénzt kérnek portfólió fotózásáért, vagy bármi másért, akkor az átverés! Soha nem szabad fizetni!"
Nem vagyok hülye se én, sem a családom. Nem fogunk fizetni, se engedni hogy átverjenek.
Légyszives választ kaphatok a kérdésemre?
És a pasas milyen elérhetőséget adott ???
ICON modellügynökség létezik, imázs ikon nincs...
Azt meg nem gondolhatod komolyan, hogy itt bárki esélyeket tudna latolgatni a részletek ismerete nélkül....
... és logikusan végiggondolva, egy ügynökség, aki Palvin Barbival és haosnló kvalitású modellekkel dolgozik, tuti nem egy plázában vadászik random modellekre....
Csak úgy kijózanításul mondom. :)
Kismillió icon-os kérdés volt már korábban, végigböngészheted..
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=icon&katego..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!