Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szép lányok, ti miért nem...

Szép lányok, ti miért nem mentetek el modellnek?

Figyelt kérdés
Ha megvannak hozzá az adottságok mi volt az akadály? Egy modell nő sokat keres, bejárja a világot, és még a munkája is szórakoztató.

2022. jún. 14. 16:00
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
100%
nehogy barki elmondja a kerdezonek hoy ferfi modellek is leteznek, szegeny gyenge lelke nem birna
2022. jún. 14. 22:41
 22/55 anonim ***** válasza:
94%
Vannak ffi modellek is. Mondom, hogy nincs eszed.
2022. jún. 14. 22:45
 23/55 A kérdező kommentje:

#22 Az ne zavarjon hogy egy férfi modelltől elvárják hogy szinte tökéletesen szállkás, izmos teste legyen, és a formás férfi testet sokkal nehezebb kidolgozni, megtartani. Nem beszélve arról hogy sokkal kevesebb rájuk a keresket, és inkább nőknek való szakma.

Olyan mint amikor egy nő elmegy ökölvívónak. Megteheti, de nem neki való.

2022. jún. 14. 22:53
 24/55 anonim ***** válasza:
100%

A modellek 99%-át kihasználják nagyon durván az ügynökségek - az ügynökségek gazdagodnak meg tipikusan, nem a modellek. Csak látszólag csupa csillogás és luxus az életük, a valóságban nagyon nem az.

Palvin Barbiból egy darab van, és világszerte sincsen sok szupermodell, akik A kategóriás sztárok lesznek, és nem mennek tönkre lelkileg, mentálisan a modellkedéstől.

Nem igazán "szórakoztató" a munkájuk, inkább unalmas és megerőltető.

2022. jún. 15. 00:23
 25/55 anonim ***** válasza:
100%

UGYANEZT MAGYARÁZZUK NEKI, ÉS KÉPES AZZAL JÖNNI HOGY MILYEN NEHÉZ A JÓ TESTET MEGTARTANI HÁT ÉN SÍROK...

1. Ha bizonyítékra van szükséged, menj el egy ügynökséghez és kérdezd meg milyen elvárásaik vannak. De az is elég ha csak kinyitod a szemed.

2. Semmivel sem nehezebb egy férfi testet kidolgozni, sőt...izomépítésnél még könnyebb is. De ne általánosítsunk, mert minden a géneken múlik.

3. A férfi modelleknek is vékonynak kell lenniük csak úgy mondom...max egy elvált nők újságjában vannak izmos férfiak.

4. Pont leírtad, hogy te miért nem mész modellnek. Ugyanezért mi sem.

Nem úgy tűnik hogy sok eszed van, de ha van még valami amit mondanál csak nyugodtan, majd azt is megcáfolom.

2022. jún. 15. 01:16
 26/55 A kérdező kommentje:
#25 Mondtam már hogy a modellkedés inkább nőknek való szakma és sokkal nagyobb is rájuk a kereslet.
2022. jún. 15. 13:08
 27/55 anonim ***** válasza:
100%
Az égvilágon senki nem mondott ilyet hogy ez női szakma. Ezt csak te gondolod így szerintem, és egyébként nem nagyobb rájuk a kereslet viszont sokkal több nő próbálkozik modellkedéssel mint férfi. Ezért előnyöd lenne.
2022. jún. 15. 15:42
 28/55 anonim ***** válasza:
100%

#10 miért olyan nehéz felfogni, hogy nem mindenki akarja csinálni?

Számomra az hogy valaki csak szép az nem elég érték. AZ én álmom, sikeres ügyvédnek lenni, ami felé jól haladok. Nem akarok abból élni, hogy fotózkodok egész nap, nem érezném jól magam, eddig is egészséges voltam, de nem akarok ennyire komoly diétákat és edzéseket csinálni. ráadásul sok esetben olyan ruhát és stílust erőltetnek rád ami nem is te vagy, nem is akarod azt képviselni, nekem nem hiányzik az állandó sajtó, meg média nyomás és hogy mindig tökéletesnek kelljen tettetnem magam, plusz nem akarok celeb lenni, szeretem ha van magánéletem.

2022. jún. 15. 17:34
 29/55 anonim ***** válasza:
100%
Sugarbabym keresem unatkozó modell alkatú lány személyében!
2022. jún. 15. 18:28
 30/55 A kérdező kommentje:
#27 Férfiként nem érezném jól magam ebben a szakmában, és nem is vagyok már 20 éves.
2022. jún. 15. 19:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!