Szép lányok, ti miért nem mentetek el modellnek?
Mert minek?
A legtöbb modell nem is szép. Többségük egészségtelenül sovány, és agyon vannak vakolva.
Egyrészt nem elég szépnek lenni, kell hozzá a megfelelő mozgás, a testalkat stb.
Másrészt meg egy csomó szép nő van, mégsem állná meg mindegyik modellként a helyét és nem is kell minden szép nőnek modellnek lennie.
Ez kb olyan mint megkérdezni minden okos embertől, hogy miért nem lett atomfizikus. Mert nem mindenki akar az lenni csak azért, mert okos :D
És modell sem akar mindegyik lenni csak azért meg szép.
Arról nem beszélve, hogy nagyon sok olyan modell van, aki nem feltétlen kifejezetten szép arcú, egyszerűen csak jól sminkelhető, karakteres arca van.
Nekem volt olyan munkám, aminek keretében nagyon sokat kellett utaznom, ami nyilván jó volt, meg szerettem, viszont sokszor volt olyan, hogy egy 3 napos utat végig kellett dolgoznom napi 12 órában és az idegen városból meg kb. semmit nem láttam a sarki kisbolton kívül, szóval ez a munka utazás is végülis a munkáról szól.
Csomó más munka van, amivel lehet sok pénzt keresni meg utazni.
Miért jössz folyton Palvin Barbival?
1 a millióhoz ami neki sikerült. De neki is persze kapcsolatokkal, pénzzel stb.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem a magasságom és az arcom megvan hozzá de nem vagyok elég vékony. Tök átlagos testalkatom van de a modellügynökségeknek a vékonynál is vékonyabb lányok kellenek, azt pedig csak akkor lehet hosszútávon tartani ha megvannak hozzá a génjeid. Nem fogom sanyargatni magam, hogy talán elérjek valamit a modellkedéssel.
"Te se tudsz többet erről mint én"
ezt mibol gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!