Fehernemus fotózast mennyiert vállaljak?
Szerintetek "kezdő modellként"
mennyit kérhetek el egy fehernemus sorozatert?
Több fotós ajanlotta mar fizetett fehernemus fotózast es úgy dontottem elvallalom, jovedelem ki egeszuteskent is jól jonne, korabban csak vissza fogottabb portrék (ruhas kepek) keszultek rólam.
Ilyen fotókra gondolok:
9es:
Kérlek fejtsd ki hogy miért?
10es:
Elnézést elfelejtettem megemlíteni hogy azok véleményére lennék kíváncsi akik jártasak valamennyire a témában. Fotósként vagy akár modellként.
Nem, én csak azokat a válaszokat szoktam lepontozni amik számomra nem hasznosnak, nem is a kérdésre irányulnak hanem sértegető, személyeskedő válaszok. Úgy gondolom hohy inkább ők a frusztráltak nem én.
Hol írtam én olyat hogy y tudom hogy jó fizut kapok érte?
Ez így nem teljesen igaz hogy nem én döntöm el mennyit kérek hanem a fotós ad annyit amennyit szeretne.
Nem, éppen ő kérdezte hogy mennyiért vállalnám ezért is tettem fel a kérdésem hogy mennyi lenne reális?
Persze hogy frusztáltak vagyunk, mert nem igazság hogy ti nők rendre vissza éltek a testi adottságaitokkal, minket férfiakat meg pofán röhögnek ha nincsenek meg a megfelelő kapcsolataink.
De persze ez a férfiak hibája is akik fizetnek ezért.
15ös :Miért ne kérnék ha van rá lehetőségem?
Utolsó:Azért mert belinkeltem egy olyan fotót ami 18+ kategóriás és azért mert a témának köze van a szexualitáshoz. Intimebb téma
Van rá lehetőséged? ez kicsit elszállt duma.
Mutass már egy képet magadról, én amúgyis keresgélek egy jó csajt egy dögösruhás fotóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!