Hova kellene jelentkeznem modellnek?
163 cm vagyok 59 kg. Már sokan mondták az arcom miatt, hogy jelentkezzek modellnek valahová, már az utcán is megállítottak páran, sőt egy vadidegen mondta nekem, hogy mennem kéne a szemeim miatt, de nem tudom hol kezdjem el.
Az a baj, hogy tudom a magasságom miatt nem sok esélyem van, de hátha itt tud valaki tanácsot adni.
172 cm alatt tök mindegy hogy nézel ki, nem lehetsz modell.
Egyébként én is 163 cm magas vagyok, és nekem van modell alakom 43 kilóval. Biztos hogy alkatilag sem felelnél meg.
Nem sok, hanem semmi esélyed ekkora magassággal sajnos. Ezt jobb, ha tudomásul veszed és nem is hagyod semmilyen “ügynökségnek”, hogy hitegessen, mert azok mind lehúzások. Ilyen alacsony (a hétköznapokban ez átlagos, de a modellvilág más) lánynak nem tudnának munkát adni, ezért a profik nem vesznek fel eleve.
Ja és tényleg kövér is vagy modellnek. Az ő alkatuk fiús, vállfás, keskeny csípő, kis mell, magas termet, hosszú, nagyon vékony lábak, extra kicsi ruhaméretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!