23 évesen jelentkezhetek még modellnek ha fiatalos arcom van?
Figyelt kérdés
Így is kapnék munkákat, mert igazából a külső számít, nem a kor. Lehet jobban néznék ki még 32 évesen is, mint akik már fiatalon kezdtek..2020. márc. 29. 19:51
1/5 anonim válasza:
Van olyan ügynökség, ahol 21 év a felső korhatár. De ha gondolod, próbáld meg, lehet, hogy tesznek kivételt, ha nagyon jó az alakod és különleges arcod van. Meg talán van, ahol kicsit magasabb a korhatár.
2/5 anonim válasza:
na erre majd térjünk vissza 32 éves korodban xd
ilyen kijelentések után ha akkora különleges szépség lennél, mint amekkorák tartod magad valószínűleg már felfedeztek volna és nem a gyakorin kérdezősködnél erről
3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem sok fel nem fedezett szepseg rejtozhet meg itthon, akibol mar reg Palvin Barbi lehetne, ez egy nem túl reális kijelentés, nem talál meg mindenkit csak úgy egy ügynökségtől valaki... Nem mondtam magamra hogy kulonleges szepseg vagyok :) ez csak egy felvetes volt, a mondat arra irányult hogy peldaul ilyeneket figyelembe vesznek-e, es lehet eselyem 23 evesen is, ha latnak bennem potencialt, es tudjak hogy még vagy 10 évig modellkedhetnék... így jött ez a 32 éves kor :)
2020. márc. 30. 03:26
4/5 anonim válasza:
Nem akarlak lelombozni, de a modellkedéssel igencsak elkéstél.
Igen, vannak akik 30 évesen is modellkednek, de ők a modellek nagyon kis töredéke.
16-20 éves csajoké a szakma, akik 2-3 évig vannak benne. Utána mindig jönnek a frissek.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!