Mennyire pontoznátok ezt a lányt? 10/10? Illetve mennyire lehet vajon kedves, és nem nagyképű?
Figyelt kérdés
Szerintem annyira szép 😍
Úgy szeretnék így kinézni. Az a porcelánbőr.
2020. dec. 1. 18:40
11/22 anonim válasza:
10/5 szerintem nem kifejezetten szép.
12/22 anonim válasza:
4/10, nekem nem szimpik az ilyen hullaszínű emberek
14/22 anonim válasza:
20 éves korához képest néhány retusáltalan photoshop mentes képen kinéz 30-nak is. [link]
Átlagos csaj, semmi extra.
16/22 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom nem szokták photoshoppolni a képeit. De elfogadom mindenki véleményét.
2020. dec. 2. 07:57
17/22 anonim válasza:
Szerintem is szép, de nem ezeken a képeken, inkább, amikor oldalról van kicsit. Én is örülnék a fehér bőrnek. Mondjuk 8/10.
Viszont a személyisége bármi lehet, tudom, hogy ez a fanolás kezdete, hogy vajon milyen ember; bármilyennek is képzeled, ne érjen csalódás, ha más.
18/22 anonim válasza:
Szerintem szép, csak a szája, ami nagyon nem tetszik. Emiatt 10/8, ha már mindenképp pontozni kell, Léna.
20/22 anonim válasza:
Csúnya sápadt bőrű, magas homlokú, meg azok a fülek...egyáltalán nem vonzó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!