Miért hiszi azt bárki is, hogy ha rajta drága ruha van, többet ér másoknál?
Az ilyeneknek nem szokott a draga ruhaik melle egy deka jo izlesuk se lenni :D
Nevetsegesek
Es nem azert, mert ennem nem tudom megvenni. Mert megtudom es meg is veszem, HA tetszik. De ezek a nok csak esz nelkul vasarolnak es oltozkodnek, mert jajj draga akkor az jol nez ki
En csak nevetek az ilyeneken
90% gusztustalanul, izlestelenul oltozkodik
Tipikus kisebbségi gondolkodás: Egy kis gondozatlan lyukban lakik, viszont a Gucci ruha és az iPhone ott virít nála.
Én jómódú családba születtem, ruhából mégis kb. 16 éves koromtól kapok igazán komoly, márkás ruhákat.
De nem vagyok az irreálisan magas árak híve. Inkább felveszek egy márkátlan, szép jó minőségű ruhát, mint egy giccses, műszálas vacakot, amiért csak azért kérik el a 100 rongyot, mert rá van nyomva, hogy YSL/Gucci/D&G.
Nem tudom. De általában akik próbálják mutatni a világ felé, hogy többet érnek másoknál általában önértékelési problémáik vannak.
És csatlakozom az előttem szólókhoz. Sokkal fontosabb, a praktikusság, az anyagminőség, és a szabás, hogy áll az emberen, mint, hogy mennyibe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!