Modellekdni 21 évesen késő?
Most végzem el az első szakomat, még sose próbálkoztam de elküldtem a jelentlezésemet pár helyre, a koromat eltitkolva.
Jövőre fulltimeban szeretnék, ha felvennének mert nem akarok úgy mesterre menni, hogy online órák vannak..
Hagyd utolsó, nem érti. Csak nem értem miért hazudik. Modell akar lenni, oké. De minek ez a sztori mellé az “ügynökkel” :D
Egyébként, maradjunk annyiban, hogy ritkán lesznek olyanok modellek, akik “modellek akartak lenni”. Egy totál más fajta szépségről, ideálról beszélünk. Senki sem vágatna le egy hajat az első találkozáskor, hisz akkor kb nem is mondanak még semmit. Ilyet meg a tizediken sem. Senkit sem érdekel a hajad azon túl, hogy ápolt és természetes legyen (lehetőleg)
Engem pont 21 éves koromban szólítottak le az utcán és hívtak válogatásra,ahol megmondták,hogy az isten is kifutóra teremtett,várnak vissza a fehérneműs mustrára...hát,akkor esett le nekem,hogy ugye nem a modell szabja meg,mennyi ruha marad rajta,kis naiv fejemmel rájöttem,ez nem a magamfajta szégyenlősöknek való.Persze ma már kíváncsi vagyok,mi lett volna,ha...
Ha te is egy neves,megbízható közvetítőhöz kerülsz,és tökösebb csaj vagy, ne hagyd ki a lehetőséget,ha mást nem,jó zsebpénzt és élményeket gyűjtesz! A hajad pedig tényleg ne add könnyen!Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!