Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek ez a kezdő modell...

Szerintetek ez a kezdő modell lány szép kategória?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. júl. 31. 10:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább bájos tekintetű. A modelleknek az arcuk általában feltűnő, van benne valami különleges, amin megakad az emberek szeme, viszon ezen az arcon én nem így láttam. A közös képeket alig ismertem fel, melyik nőt kell nézni.
2020. júl. 31. 10:44
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szép arca van, de nem elég karakteres modellnek szerintem. Sok modell arca pont nem a klasszikus "szép" szerintem, inkább különleges.
2020. júl. 31. 10:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem figyelnék fel erre az arcra.
2020. júl. 31. 10:58
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benne semmi ami megfogna. Se nem model alkatu se nem az arca kulonleges. Attol fuggetlenul szep es csinos lany
2020. júl. 31. 11:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szép lány, de nem modell alapanyag.
2020. júl. 31. 11:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szép de átlagos lány. Barátnő/feleség material-ban szép ha nagyon őrjítő szexi modellnek nézném nem elég.
2020. júl. 31. 11:30
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Arc: helyes, kedves, bájos mosolyú, de teljesen átlagosan szép, tucat (én se láttam meg rögtön a többi között).

Test: alacsony és kissé tömzsi. Az a típus aki akkor se lenne modellalkatúan karcsú ha lefogyna.

Egyszóval nem modell alapanyag.

2020. júl. 31. 11:36
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szép de túl átlagos :)
2020. júl. 31. 12:23
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok.

Nem válaszolok privátokra.

Viszont itt szeretném jelezni hogy nagyon nem okés amit csinálsz.

Kizárólag a saját képmásoddal rendelkezhetsz. Eleve aggályos hogy az itteni nyilvános linkeken mások is rajta vannak, akik valószínűleg nem tudnak róla (gondolom a barátnőid). De privátban küldtél még egy lányról fotót és kérdezed hogy "és ő?"

Nem közszereplő az a lány se, csak gondolom egy ismerősöd.

Állj le a mások fotóival való visszaéléssel mert megütheted a bokádat. Nem én fenyegetlek, én nem adom ki a felhasználóneved ami a valódi nevednek tűnik, és az elküldött fotót sem linkelem ide, csak a tényeket közlöm.

Bűncselekmény amit csinálsz.

2020. júl. 31. 12:39
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem átlagos, nem modellnek való.
2020. júl. 31. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!