Szerintetek Selena Gomez szép?
Figyelt kérdés
2020. júl. 26. 01:50
1/10 anonim válasza:
Végülis, nem mondhatjuk rá, hogy csúnya. Valóban szép nő lett belőle, és nem is nagyon változott 15 éves kora után. De ott ki is merül nálam, hogy szép. Nem tudnám magam elképzelni mellette, hiszen ő egy másik utat választott magának, ahogy én is. Személyesen se ismerem nyilván, de benyomásaim alapján szerintem nem nagyon jönnék ki vele. De szerintem sokan vagyunk így. Valószínűleg erre a kérdésre mindenki igennel válaszolna. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy ki tudna elképzelni vele egy párkapcsolatot.
2/10 anonim válasza:
Én imádom őt, gyönyörű... Az interjúk alapján nagyon kedves. Soha nem plasztikáztatott (ez ritka) és a paparazzi videókon amikor 2000000 paparazzi fotozgatja és kérdeznek Justin Bieberről (exe aki egy tuskó) ő nem küldi el őket a pi..ába, hanem kedvesen válaszol és valljuk be ehhez nem lenne mindenkinek türelme. Nekem örökre egy példaképem marad. Iszonyat sokmindenen ment már át és erős maradt. Nagyon tisztelem...
4/10 anonim válasza:
Nagyon szép és alázatos lány, ami ritka ebben a szakmában.
9/10 anonim válasza:
Inkább csinosnak, mint szépnek mondnám. Persze ízlés kérdése.
10/10 anonim válasza:
Szerintem is szép. Már a varázslók utolsó évadában is tetszett (akkor volt talán 19 vagy 20 éves), és az érzés azóta sem múlt el. Legyen szőke, fekete vagy barna a haja mindegy, mert minden jól áll neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!