Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogyan fogjak neki a modellked...

Hogyan fogjak neki a modellkedésnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy nagyon régóta szeretnék modell lenni,és hogyan fogjak neki?Kerestem rengeteg oldalt a neten,semmit nem találtam,de ugy gondolom hogy jó lennék modellnek.172 cm magas vagyok,vékony,jó kisugárzásom van,hosszú lábaim,karjaim.Viszonylag szép arcbőröm van,igaz még tini vagyok de na😂értelmes valaszokat szeretnék,amit előre is köszönök

2020. júl. 19. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
92%

Szia. Nekem is ajánlották, hogy modellkedjem, vannak toborzások is. Kövesd figyelemmel azokat, és ha minden bejön sikered is lesz :). A pattanások miatt meg ne aggódj, el fogna tűnni. Sok sikert kívánok, érd el az álmaid.

16/L

2020. júl. 19. 21:47
 2/3 anonim válasza:
91%

Sziasztok! Én is 16 éves vagyok mint az első válaszoló, és hasonló magas mint a kérdező💁🏻‍♀️ Egészen pontosan 174 cm. Azt szeretném kérdezni ha nem túl magánügy jellegű a kerdes, hogy mi a testsúlyotok?

Sajnálom hogy nem a kérdező kérdésére adtam választ, dehát nekem sincsen tapasztalatom (még..) előre is köszi, üdv❤️

2020. júl. 20. 11:48
 3/3 anonim válasza:
78%
Kérdező én ezzel foglalkozom, küldj egy egész alakos képet, és kendőzetlenül vákaszolni fogok, hogy érdemes-e ezzel foglalkoznod, vagy nem.
2020. júl. 20. 12:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!