Hogy tudom élérni azt, hogy meg/kicsontosodjon az arcom?
Orrból nem lehet fogyni el ne hidd már kérdező, hogy diétával változtathatsz az orrodon.
Mindenkinek van egy orr típusa, aminek a mérete, formája, felnőttkorra kialakul.
Ha valakinek vékony hosszú orra van annak 100 kilósan is annyi lesz, akinek meg húsos annak 50 kilósan is olyan.
Csak orrplasztika segít, vagy optikailag a smink (kontúrozás), ahogy fentebb már említették.
Jajj most nézem, hogy arcot írtál nem orrot, akkor elnézést kérek.
Bár ez is inkább genetika szerintem, mert nekem csontos szögletes arcom van sajnos és mikor felszedtem 12 kilót, akkor is ugyanilyen volt, csak lett mellé még egy kis tokám alul, hát nem lettem szebb tőle.
Anyukámnak kerek arcformája van és most egy betegség miatt (sajnos) 20 kilót fogyott és még mindig nem olyan csontos az arca mint nekem, inkább csak keskenyebb, de nem jó értelemben.
Inkább válassz hozzá, egy megfelelő frizurát és sminkelésnél keresd meg a megfelelő kontúrvonalakat, idővel berögződött majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!