Fehérnemű modellnek hívtak látatlanba de csúnya, pattanásos vagyok, szerintem tuti átverés?
Hol hívtak? Interneten?
Jó esetben egy igényes vírus van a gépeden. Rossz esetben egy fincsi nemi erőszaknak nézel elébe. Egyik sem hangzik túl jól.
Hány éves vagy egyáltalán? Ha nem vagy 18, nem is mehetsz egyedül. Ha idősebb vagy 18nál, akkor is vidd magaddal anyukádat.
Bár meg kell érteni az első pár válaszoló álláspontját is, de azért ne essünk át a konte(l)ó túloldalára!
Igen, rengeteg, sőt a többsége az ilyen eseteknek hátsó szándékot rejt, kamut, veszélyt.
Azonban az sem olyan ritka, hogy valóság legyen!
Bár nem Magyarországon, hanem az USA-ban, de nekem is volt ilyen munkám.
Én fotós vagyok.
Nekem is volt már nem egyszer olyan megbízásom mind fehérnemű- mind sima divatmagazinnál, ahol látatlanba választottak modelleket, pontosan azért, hogy azt lehessen megmutatni, nem csak az anorexiás modelleken, vagy a túlvégen a plussize modelleken, gyönyörű modelleken, vagy épp a másik véglet direkt csúnya modelleken áll jól az adott darab; hanem random, hétköznapi, nem "válogatott" embereken is tökéletes!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!