Hogy mondjam meg a szüleimnek , hogy modellkedni akarok?
Az arányaim , magasság stb meg van , de ugye azért szülői beleegyezés is kell és nem fogok úgy beküldeni az adataimat/képeimet egy modellügynökésgnek , hogy ők nem tudnák (mivel 18 alatt vagyok).
Ők is mondták már néha , hogy az én magasságommal én sikeres modell lennék mint xy (nem emlékszek a nevére , valami régi modell) és mindig mondják , hogy minden jól áll rajtam meg ilyenek , de azért picit konzervatívak.
Hogy hozzam fel ezt a témát? Hogy kérjem meg őket?
Nem akarom elvenni a kedved de egyáltalán addig ne éld bele magad a modell témába amig nem hivnak castingra az ügynökségek
Modelltanfolyamot bárki elvégezhet de modell már kevesekből lesz
Azért mert a magasságod és az arányaid jók, arcilag még nem biztos,hogy megfelelsz a követelményeknek
Csinálj képes portfóliót magadról és jelentkezz több ügynökséghez és majd akkor meglátod, hogy alkalmas vagy e modellnek vagy nem
Szia!
Megkérdezghetem, hogy hány éves és milyen magas vagy?
Én is hasonló helyzetben vagyok, szóval ha van kedved, akkor írj nyugodtan, hátha tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!