Nektek is jobban tetszik Weisz Fanni az "előtte" fotón?
2020. ápr. 30. 17:21
1/8 anonim válasza:
Szerintem is.
A második képen jóval soványabb + jobban ki van gyúrva.
Akkor izom nélkül mennyi lenne?!
És meg ő bizonygatja, hogy “eszik rendesen, nem akar még soványabb lenni”. Tulajdonképpen egyik szavával tagadja a másikat.
“Hesteginfluencerlájf_mutassunkfelszínespéldáta16éveskövetőknek”
2/8 anonim válasza:
Hát, kb milliószor jobban néz ki.
3/8 anonim válasza:
Nekem régen nagyon szimpatikus volt.
Az a tipikus természetes szépség kedves kisugárzással. Manapság nagyon ritka az olyan nő.
Aztán valami bekattant nála és egyre jobban kezd egy tucatlányra/instalibára hasonlítani. Kár...
4/8 anonim válasza:
A barnább bőr,kisportoltság nekem sem jön be, de az első képen nekem túl duci
Mondjuk én lány vagyok:D
5/8 A kérdező kommentje:
Na ne, mégis hogyan lenne duci? :D Régen én is szerettem és szimpatikus volt, de mióta beállt a sorba és instán influencerkedik, azóta teljesen kiábrándultam belőle
2020. ápr. 30. 22:19
6/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok: úgy értettem,hogy látszik a hasán a felesleg,meg a lába sem túl formás. De az insta p*csa stílus nekem se jön be:D
7/8 anonim válasza:
Szerintem mindkettő jól néz ki. F
8/8 anonim válasza:
Igen. :( Régen szimpatikus volt, mostanában valahogy szembe jött velem a neten és nem ismertem rá. Kár érte is, nagy csalódás.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!