Mi a véleményetek a VM modellügynökségről?
Teljesen megbízható, profi ügynökség, nem kell semmiért sem fizetni. Én náluk nem voltam castingon, de már több másik ügynökségnél is jártam nem olyan régen, és kb mindenhol ugyan az történik személyes találkozón. Vinned kell fürdőruhát, és magassarkú cipőt, és ha nem vagy még nagykorú a szüleidnek is veled kell lenniük. Beszélgetnek majd veled, hogy megismerjék a személyiségedet, hogy miért akarsz modell lenni, illetve miért pont őket választottad, ilyesmi. Ennek az a célja hogy lássák mennyire gondolod komolyan és hogy milyen a kisugárzásod. Utána csinálnak majd pola képeket, amik csak egyszerű profil, félprofil illetve egész alakos képek (itt szokott kelleni a fürdőruci), meg több helyen kérni szokták hogy pózolj valamit, hogy lássák mit tudsz magadtól, de ettől sem kell megijedni ha nem megy majd mondják hogy mit csinálj. Fontos hogy ne legyen rajtad smink, mert azt úgyis lemosatják veled és az nem túl jó pont, illetve hogy frissen legyen mosva a hajad. Az hogy a szerződés már az első találkozás során szóbakerül e az változó. Velem az is megesett hogy ott rögtön ajánlottak és az is hogy csak pár nap múlva kerestek megint, hogy utazzunk fel ismét. Hogy milyenek az emberrel, arról saját tapasztalatot nem tudok mondani, de van ismerősöm aki náluk modellkedik, és azt mondja hogy nagyon kedvesek, emberségesek és korrektek velük.
A lényeg az egészben hogy ne izgulj, legyél önmagad, természetes és magabiztos!
Remélem tudtam egy kicsit segíteni :)
Második!
Szia! Nekem szóltak. Biztosan neked is fognak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!