Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mit csináljak most?

Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem modellügynökségekhez, de nem tudom hogy mi van, mert nem válaszolnak, és azt sem mondják hogy elutasítottak vagy sem. Most ez így van rendjén, és később válaszolnak, vagy soha nem fognak?

2020. ápr. 21. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne tudni, hogy amúgy milyen rég volt ez a jelentkezés. Az is lehet még nem jutott sorra a profilod.
2020. ápr. 21. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Tegnapelőtt még modellügynökségeket kérdeztél:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__modellkedes..

Szerintem ez nagyon rövid idő még a válaszhoz, plusz a korona miatt ki tudja, hogy dolgoznak ők is.

2020. ápr. 22. 06:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, tegnap is kerestem, meg még ma is! Mivel, ha egy ügynökséghez jelentkezek, akkor szinte semmire sem jutok. Arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyi ideig tart a várakozás
2020. ápr. 22. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Arra akartam utalni, hogy maximum 2 napja írhattál üzenetet, ami nagyon rövid idő :) szóval nyugi, várj türelemmel.
2020. ápr. 22. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Két, max három napon belül válaszolni szoktak, attól függ mikor érnek oda hogy csekkolják az e-maileket. Nekem volt amelyik már másnap visszaírt és olyan is amelyik csak egy hét múlva, szóval változó a dolog, de mindenképpen választ fogsz kapni, akár kellesz nekik akár nem. Tudom milyen nehéz ez ilyenkor, de várj türelemmel :)
2020. ápr. 22. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!