Hogy tudnék elkezdeni modellkedni? Az kizáró ok lenne ha nagyobbak a mereteim?
Figyelt kérdés
177 cm vsgyok és 16 éves lány
Nsgyon szeretnek modellkedni az arcom is karakteres csak az a baj h nagyok a mereteim
Ettől függetlenül tudnék neg komolyan modellkedni?
Előre is köszönöm
2020. jan. 19. 12:23
1/11 anonim válasza:
Mit jelent a nagyobbak a méreteim?
2/11 A kérdező kommentje:
Mell:103
Derék:84
Csípő:102
Körülbelül
2020. jan. 19. 13:01
3/11 anonim válasza:
Modellkedéshez édes kevés a külső.
Ehez tarsulnia kell egy megfogó kisugarzàsnak!!!
4/11 A kérdező kommentje:
Azért azt nem m mondanám h kövér vagyok
2020. jan. 19. 14:03
5/11 anonim válasza:
Nekem 98 a mellem, de visszautasitottak miatta, pedig az osszes tobbi meretem rendben van.
Ha van rajtad felesleg es oszinten ugy gondolod, hogy dietaval es edzessel a csipodbol le tudnal fogyni, akkor hajra. Maskepp sajnos nem fog menni.
6/11 anonim válasza:
^ Ja, es a derekadbol is.
Az idealis meretek: 90-60-90.
7/11 anonim válasza:
Szerintem kövér vagy profi fotóssal nem, de egy közeles haladóval min én, igen. Küldj képet magadról, és meglátjuk.
8/11 anonim válasza:
Jó de milyen modell akasz lenni? Kifutó? Katalógus? Lehet kifutóra nem olyan az alkatgd, de pl egyébhez meg ideális.
9/11 A kérdező kommentje:
Barmiylen modell munka érdekel engem
2020. jan. 27. 14:48
10/11 anonim válasza:
Szia!
Talán a free faces-nél szoktak keresni kifejetetten plus size modelleknek is lányokat 😊
Illetve,haj s smink fotózásra is.
Szerintem náluk próbálkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!