22 evesen keso elkezdeni modellkedni?
Egyaltalan lenne eselyem?
173 centi vagyok, 48 kilo (nem anorexias, csak nehezen hizok, ilyen az alkatom)
Tudom ez onmagaban keves, kesobb megprobalok vall - derek - csipo es comb mereteket is irni.
Hobbi szinten is jo lenne igazabol, csak jojjon belole egy kis plusz. Van munkam, csak egyre rosszabb - mar penzben sem igazan eri meg, kb tavaszig meg nem sok esely van valtani :(
Koszonom szepen a normalis valaszokat.
22/L
Koromhoz képest a magasságom? Ez furán hangzott :D
De köszi :)
173 cm szerintem kevés ahhoz, hogy bármi komolyabb süljön ki ebből, de egy próbát megér. Néha fb csoportokban is szoktam látni olyan posztokat, ahol lányokat keresnek pl. fotózásra. Esetleg próbáld meg őket. :) "Hobbi szinten" amúgy nem igazán lehet ezt csinálni.
De azért fuss neki, és majd látod, mit lehet kihozni belőle :)
Hobbi szinten?
Abból nincs pénz.
Először is: 22 évesen NEM vagy öreg!
Másrészt egy hozzáértő ügynökség nem egyetlen egy centi miatt fog balhézni veled. A szigorú paraméterek mellett sokkal fontosabb nekik a fotogén arc, az arányok, az összhatás.
Nyugodtan adj neki egy esélyt, semmi hátrányos nem származna belőle!
Nagyon sok modell van egyébként, akik éppen hogy 173 centisek hozzád hasonlóan, ami kifutóknál nyilván sanszos, oda inkább 178-180 centis lányok közül válogatnak, de attól még jó lehetsz magazinba, fotózáshoz, haj-smink modellnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!