Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy modell szeretnek lenni?
Szia!
Szerintem először találj egy igazi modellügynökséget.
Hogy miről lehet felismeri egy ilyen ügynökséget?
-rendes weboldala van
-a modelljeiket megtudod keresni instagrammon/facebookon
-nem kérnek regisztráció/jeletkezési/ tanfolyam stb díjat. Egy rendes ügynökség beléd fektet, de csak ha lát benned lehetőséget!
-az közösségi oldalaik aktívak, kirakják melyik modelljük épp merre jár (pl : Drága Xymodellünk a párizsi divathéten!) S képet is mellékelnek.
Ha találtál egy ilyen ügynökséget (én pl az OMG-ot ajánlom, azt hogy hogyan tudsz velük kapcsolatba lépni, privátban megírom), akkor nézd meg magad is, hogy lesz e egyáltalán esélyed.
1. 14-20 év közötti vagy
2. 172cm-nél magasabb vagy
3. Vékony, nyulánk a testalkatod
4. Karakteres arcod, erős állcsontod van.Kiugró arc csontod.
5.Nagyok az ajkaid s a szemeid. Kicsi az állad.
Ha ezeket igaznak érzed magadra, akkor van esélyed komolyan foglalkozni a modellkedéssel.
Ezután pedig, mondd meg a szüleidnek, hogy mit szeretnél. Mutasd meg nekik az ügynökséget, ha belemennek jelentkezz s kérd meg őket, hogy kisérjenek el az esetleges castingra,vagy vegyék fel a kapcsolatot a scout-oddal // a scoutok azok az emberek, akik megkeresik az ügynökségek számára a megfelelő lányokat, és segitik a lányt, leadják a jeletkezését, illetve segitenek kapcsolatba lépni neki az ügynökséggel. Mellesleg én is scout vagyok 😅//
Fontos, hogy ha behivnak castingra, s penzt kérnek bármiért is, azonnal forditsatok hátat a szüleiddel, mert akkor csak le akarnak húzni titeket.
Nagyon remélem, hogy sikerül a modellkedés 😊
S írtam priviben! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!