Behívtak az Icon Mo. Irodájába Pestre, megéri elmenni?
Szerintem itt azt kell meghatározni hogy te mit akarsz. Az icon egy elég komoly cég, ha csak egy kis plusz pénzt akarsz el se menj...
Illetve az se mindegy hogy a modellkedés számodra mennyire potenciális lehetőség. Nem csak annyiból áll hogy kva jól nezel ki, lefotóznak oszt` kapod a sok zsozsót. Komoly mentális és fizikai megterhelés, amihez szerelmesnek kell lenni a szakmába.
Szóval összefoglalva: ha komolyan gondolod menj, ha csak hobbi vagy még az se akkor inkább tanulj.
Nagy tevedes, hogy mindenkit behivnak.:D A jelentkezok eleg kis szazalekat hivjak be.
A dontes meg rajtad all, hogy az o felteteleikhez te majd mennyire tudsz beigazodni. En egy masik ugynoksegnel vagyok, en szeretem csinalni ezt az egeszet, nem bantam meg.
Szerintem eléggé gagyika ügynökseg lett!
nagyon sok modelljük van és nagyon kevéssel foglalkoznak ha Palvin nem lenne ők sehol se tartanának🤣 engem is behívtak de egy hónap után se jeleztek vissza hogy kellek vagy sem pedig csak emiatt utaztunk Pestre😂 szerintem inkább az Avantage, VM, Visage, Face , Attractive ezeknel probalkozz ezek a legjobbak magyarorszagon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!