Cordeliafoxx kérdése:

Lehetek modell?

Figyelt kérdés
175-176 cm magas vagyok, 60kg kereken, jól tudok angolul (beszélni tudok, és értem is), anyagi háttér annyira nincs, tehát esetleg úgy lehetek modell, hogy nem kell sokat költekezni ? Már jó ideje álmom az, hogy modell lehessek, 16/L, kérlek ! Valaki segítsen, akár ügynökségeket is írhattok ajánlásként merre induljak.

2019. okt. 28. 20:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
Anyagi háttér nélkül sajnos nem fog menni! Elôször neked kell befektetni a kezdőportfólióba, fotózásokba stb.. Csak jóval később fizetnek neked ezért ha valaha befutsz és ha keresett leszel.. De annyira telített a szakma, hogy nem elég csak a jó magasság-súly arány, kell a különleges arc, szép bőr, szép természetes haj valamint hogy jól tudj a kamera előtt pózolni. Ez csak jó pár fotózás után derül ki, ami sajnos pénzbe kerül.
2019. okt. 28. 20:25
 2/13 anonim ***** válasza:
34%
Keress fel facen stb modellt ügynökségeket vagy managereket privátban kép küldéssel vėleményezésre .
2019. okt. 28. 20:26
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Hiába jó az alakod, ha lófejed van, vagy kancsal vagy. ehhez érdemben így nem lehet hozzászólni...
2019. okt. 28. 20:26
 4/13 anonim ***** válasza:
28%
Amíg ide kiírtad ezt a kérdést, addig simán felkereshetted volna pl a Sütő Enikőt aki talán jobban átlátja a dolgokat mint mi.
2019. okt. 28. 20:32
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

Ma a youtube, facebook, instagramm, stb stb világában ügynökség nélkül is lehet szépen keresni ebben a "szakmában" vagy akár azt is elérheted, hogy ne neked kelljen az ügynökség, hanem az ügynökségeknek kelljél te...

Kell hozzá egy cseppnyi ész, kell valami egyedit alkotni, és nem árt, ha mocsok jól nézel ki.

Nézzd meg instagrammon pl Jessica Nigri-t, ő 100%ban abból él, hogy profi geek jelmezeket gyárt, aztán a pasija lefotózza benne.

Semmi ügynökség, szinte semmi kezdőtőke, és álom élete van.

2019. okt. 28. 20:46
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
Ha csaj lennék... Basszus...
2019. okt. 28. 20:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

#1, szerintem ne írj választ olyan kérdéshez, amihez nem értesz.

Kedves kérdező!

Ahhoz,hogy modell legyél, nem kell anyagi befektetés. Magyarországon van sok ügynökség, akik pénzt kérnek a fotózásokért,portfóliókért. Na őket kell elkerülni messziről.

Ha komolyan érdekel, őket érdemes felkeresni: VM, Visage, esetleg Avantage.

A modelliskolákat kerüld el messziről.

A magasságod megvan hozzá, a súly nem mérvadó, a centik a fontosak.

VM Model oldaláról idézem:

"Lányoknál feltétel a legalább 173 cm-es, de maximum 180 cm-es magasság, ideális a 13 - 21 év közötti életkor.

Elvárás a nyúlánk - vékony alkat: maximum 62-es derék és 92-es csípő."

Az oldalukon van elérhetőség,keresd fel őket.

(Ha esetleg többen elutasítanak, semmiképp nem javaslom, hogy fizetős helyre menj, a már említett modelliskolákba. Egy jó ügynökség nem fog kérni 1 forintot sem, mert csak akkor vesz fel,ha lát benned annyi fantáziát,hogy majd visszakeresed a beléd fektetett összegeket.)

2019. okt. 28. 21:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

#4 a Sütő Enikő meg Sarkakata félékről feledkezettek már el😀 Ezek a kivénhedt öreglányok nagyon messze állnak a modell fogalmától.

Visage, diary, vm ezeknél az ügynökségeknél próbálkozzon a kérdező, de ne nagyon áltassa magát, szinte biztos vagyok benne, hogy el fogják küldeni.

2019. okt. 28. 22:05
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik olyan kommentet adtak meg ami számomra fontos ! Szerintem én nem vagyok csúnya, de se nem egy világi gyönyörű nő. De én tényleg szeretnék modell lenni...én magamat annyira nem szeretem fotózni, de ha más fotózgat az más, azzal nincs bajom...Köszönöm a tanácsokat❤
2019. okt. 30. 08:38
 10/13 A kérdező kommentje:
#3 nem vagyok se kancsal, és lófejem sincs😂
2019. okt. 30. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!