Mikor fogják már befejezni az emberek azt, hogy a modelleket állítsák be szépségideálnak?
Több modell lánnyal is volt dolgom, az egyik osztálytársam is volt, és amíg nem tudta senki, hogy fotózásokra jár, mindenki leszarta, mert nem nézett ki jól.
A legjobb nő, akivel együtt voltam, nem modellkedett.
Egyébként a szépségideál nyugodtan kikerülhet a modellek közül is, de ha az ember azt mondja, hogy "a barátnőm modellkedik", akkor mindenkinek a fiatal Heidi Klum jut az eszébe.
Eszméletlen hülyeség, hogy ez a szó, hogy "modellkedik" mennyire fel tudja vinni egy szutyok nő értékét is...
Az írási stílusod alapján nem nézel ki jól, intelligens sem vagy, és bizonyára gazdag sem.
Inkább egy irigy kis duci lánynak tűnsz, aki mindenáron meg akarja magyarázni, hogy azok a nők, akik magasabb szinten vannak, mint ő, miért olyanok, amilyenek.
50 000 követő egyébként egy népszerű lány esetében is irreális, ha éppenséggel nem tett le semmit az asztalra, tehát még csak nem is videózik. De egy 5-10 000 követő egy 20 éves gazdag, jó mellű csaj esetében teljesen reális, nincs okunk azt feltételezni, hogy vásárolta, pláne akkor, ha azok a követők mondjuk évek óta alatt jöttek össze.
Sajnállak kicsit, mert neked meg kell magyaráznod, hogy mások miért sikeresebbek, mint te. Pedig számodra is lenne megoldás. Például diétával sokat elérhetnél az életben, és akkor talán odafigyelnének rád az emberek. De amíg ilyen nagyképű, irigy ember vagy, ne csodálkozz, hogy nem kellesz a pasiknak.
Szia
Kérdező, neked mi is a bajod konkrétan? Mi alapon nevezel te szutyoknak akárkit is? Mi alapon ítélsz meg bárkit is ismeretlenül, vagy mi alapont sajnálod le azt, aki esetleg nem gazdag, vagy neadjisten duci? Hmm?? Mi a práblem? A kérdés alapján nem egyértelmű.
Az "írási stílusod" alapján egy megkeseredett, vagy önbizalomhiány otthonülő vagy, aki azzal vezeti le a frusztrációját, hogy másokat allít be alsóbbrendűnek, panaszkodik, és gyűlölködik a neten. Na most pont azt tettem, amit az előbb te, szépen megítéltelek. Remélem nem esett jól. Na csá.
A megítélés egy teljesen természetes dolog. Ha nem alkotunk ítéletet, véleményt sem tudunk formálni. Igenis megítélek másokat, sőt, el is ítélek ha kell. Megtehetem, mivel nem vagyok keresztény, szóval a "ne ítélj" szöveg rám nem vonatkozik.
Ha valóban önbizalomhiányos lennék, akkor most nyomnék egy szöveget neked arról, hogy miért nincs igazad, de teszek rá. Nem érdekel, jogod van elítélni engem, de hidd el, engem kicsit sem zavar. :-)
Szép napot!
Ha a videózás számít annak, hogy letettem valamit az asztalra, esküszöm otthagyom az egyetemet. Az intelligencia nem a frappáns képleírásokban nyilvánul meg, a gazdagság megjátszható és abszolúte relatív, pont mint a szépség a mai fantasztikus alkalmazásokkal. Az én sulimba körülbelül 1500 gyerek járt, az egyetemen a legismertebb emberek ha köszönnek százötven másiknak, ennyitől senki nem lesz influencer. Nem tagadom a befektetett idejüket és energiájukat, ettől függetlenül feleslegesnek tartom őket.
Egy relatíve intelligens, relatíve gazdag és relatíve szép huszonegy éves lány, akinek csak 975 követője van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!