Mikor fogják már befejezni az emberek azt, hogy a modelleket állítsák be szépségideálnak?
Több modell lánnyal is volt dolgom, az egyik osztálytársam is volt, és amíg nem tudta senki, hogy fotózásokra jár, mindenki leszarta, mert nem nézett ki jól.
A legjobb nő, akivel együtt voltam, nem modellkedett.
Egyébként a szépségideál nyugodtan kikerülhet a modellek közül is, de ha az ember azt mondja, hogy "a barátnőm modellkedik", akkor mindenkinek a fiatal Heidi Klum jut az eszébe.
Eszméletlen hülyeség, hogy ez a szó, hogy "modellkedik" mennyire fel tudja vinni egy szutyok nő értékét is...
Tudod mi a baj?
Ket lanyt is ismerek akik csak idezojelben modellek megis erre verik magukat.
Az egyik, ugy hivja magat modellnek, hogy a szulei kifizettek tobb szaz ezret egy fotosorozatert amit kiposztolt fbre. Sose kapott penzt a "modellkedesert" mindig o fizetett.
A masik meg kiskoru, csunya is es lefekudt a fotossal fehernemus kepekert. De szinten soha penzt nem kapott erte. (Nincsenek is modell parameterei vagy epp modell kulsoje.)
Engem idegesit, hogy ezek a lanyok is modellnek hivjak magukat.... holott ok nem azok max az instan vagy a rosszlanyokon 😂
Ki...ul konzum a társadalom.
Az értékek nullával sem egyenlőek! Inkább alatta vannak.
Hát azért az instán többségében elit csajok vannak, szóval akinek ott van 5-10 000 követője, az sokszor nem véletlen.
A rosszlanyok meg vegyes, akad ott minden, mint a piacon
Úgy érzem, hogy kicsit irigykedsz :-)
Nyilván, lehet vásárolni követőket, de erre inkább a no name cégek oldalai szorulhatnak rá, akik mindenkit bekövetnek annak reményében, hátha szereznek követőket.
Elit csajoknak azokat nevezem, aki:
- Gazdag
- intelligens
- Jól kinéző
És tonnaszámra vannak az ilyenek az instán. Ezek a nők pedig nem az instán szerzik a népszerűségüket, hanem alapból azok voltak már, például a suli legnépszerűbb csajai közé tartoztak. Szóval esetükben a több ezer követő igenis reális.
Ez a harom igaz ram, nincs mire irigykednem:)
Viszont en instan csak annak engedem, hogy kovessen akit valoban ismerek.
Amit irtam a kovetovasarlasrol az tapasztalat. Kiscsaj, 50 ezer kovetovel veri magat a felmesztelen kepekre, aztan kirak egy screent a telefonos appjairol ahol elfelejti letakarni az appot ami koztudottan kovetoket general. Na akkor o hol elit meg hol kapta barmi ertekesre is a kovetoit? Na meg aztan ismerem sajnos es tudom , hogy ures a hutoje.
Engem ez az egesz koveto mizeria hidegen hagy, o attol meg nem lesz tobb vagy jobb ember, semmit sem bizonyit vele. De hidd el sokan hasznaljak ezeket az appokat. Ha te ilyen eletre vagy ilyen nore vagysz az a te szived joga, en az eletemet nem a kozossegi oldalakon es nem a kozossegi oldalaknak elem. Meses csodaszep helyeken nyaralok ugyanugy mint a celebek de nem a telefont szorongatom es fotozgatom hogy megoszthassam. Hanem megelem a pillanatot. A penzemmel vagy az iskolakkal nem vagok fel, mert intim dolog. Mindenki eldontheti, hogy akar elni meg milyen emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!