Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mikor fogják már befejezni az...

Mikor fogják már befejezni az emberek azt, hogy a modelleket állítsák be szépségideálnak?

Figyelt kérdés

Több modell lánnyal is volt dolgom, az egyik osztálytársam is volt, és amíg nem tudta senki, hogy fotózásokra jár, mindenki leszarta, mert nem nézett ki jól.

A legjobb nő, akivel együtt voltam, nem modellkedett.

Egyébként a szépségideál nyugodtan kikerülhet a modellek közül is, de ha az ember azt mondja, hogy "a barátnőm modellkedik", akkor mindenkinek a fiatal Heidi Klum jut az eszébe.

Eszméletlen hülyeség, hogy ez a szó, hogy "modellkedik" mennyire fel tudja vinni egy szutyok nő értékét is...

2019. júl. 30. 22:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez így fog maradni, amíg világ a világ.
2019. júl. 30. 23:14
 2/14 A kérdező kommentje:
De mi okból???
2019. júl. 30. 23:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi a baj?

Ket lanyt is ismerek akik csak idezojelben modellek megis erre verik magukat.

Az egyik, ugy hivja magat modellnek, hogy a szulei kifizettek tobb szaz ezret egy fotosorozatert amit kiposztolt fbre. Sose kapott penzt a "modellkedesert" mindig o fizetett.

A masik meg kiskoru, csunya is es lefekudt a fotossal fehernemus kepekert. De szinten soha penzt nem kapott erte. (Nincsenek is modell parameterei vagy epp modell kulsoje.)

Engem idegesit, hogy ezek a lanyok is modellnek hivjak magukat.... holott ok nem azok max az instan vagy a rosszlanyokon 😂

2019. júl. 30. 23:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ki...ul konzum a társadalom.

Az értékek nullával sem egyenlőek! Inkább alatta vannak.

2019. júl. 31. 07:32
 5/14 A kérdező kommentje:

Hát azért az instán többségében elit csajok vannak, szóval akinek ott van 5-10 000 követője, az sokszor nem véletlen.

A rosszlanyok meg vegyes, akad ott minden, mint a piacon

2019. júl. 31. 08:40
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Az instan levo jocsajok tobbsege is ossze-vissza kefel akivel tud, ne aggodj.
2019. júl. 31. 08:59
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Instan pikk pakk lehet kovetoket "vasarolni" egy app segitsegevel :) attol meg nem lesz elit, sot.
2019. júl. 31. 09:03
 8/14 A kérdező kommentje:

Úgy érzem, hogy kicsit irigykedsz :-)

Nyilván, lehet vásárolni követőket, de erre inkább a no name cégek oldalai szorulhatnak rá, akik mindenkit bekövetnek annak reményében, hátha szereznek követőket.

Elit csajoknak azokat nevezem, aki:

- Gazdag

- intelligens

- Jól kinéző

És tonnaszámra vannak az ilyenek az instán. Ezek a nők pedig nem az instán szerzik a népszerűségüket, hanem alapból azok voltak már, például a suli legnépszerűbb csajai közé tartoztak. Szóval esetükben a több ezer követő igenis reális.

2019. júl. 31. 09:35
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak az zavar, hogy még mindig a vézna beesett arcú tökéletes alkatú nő lehet modell. Jó van néhány plus size is de könyörgöm mi van az alacsonyakkal pl?
2019. júl. 31. 09:46
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez a harom igaz ram, nincs mire irigykednem:)

Viszont en instan csak annak engedem, hogy kovessen akit valoban ismerek.

Amit irtam a kovetovasarlasrol az tapasztalat. Kiscsaj, 50 ezer kovetovel veri magat a felmesztelen kepekre, aztan kirak egy screent a telefonos appjairol ahol elfelejti letakarni az appot ami koztudottan kovetoket general. Na akkor o hol elit meg hol kapta barmi ertekesre is a kovetoit? Na meg aztan ismerem sajnos es tudom , hogy ures a hutoje.

Engem ez az egesz koveto mizeria hidegen hagy, o attol meg nem lesz tobb vagy jobb ember, semmit sem bizonyit vele. De hidd el sokan hasznaljak ezeket az appokat. Ha te ilyen eletre vagy ilyen nore vagysz az a te szived joga, en az eletemet nem a kozossegi oldalakon es nem a kozossegi oldalaknak elem. Meses csodaszep helyeken nyaralok ugyanugy mint a celebek de nem a telefont szorongatom es fotozgatom hogy megoszthassam. Hanem megelem a pillanatot. A penzemmel vagy az iskolakkal nem vagok fel, mert intim dolog. Mindenki eldontheti, hogy akar elni meg milyen emberekkel.

2019. júl. 31. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!