Van értelme besétálni egy ügynökségre ilyen paraméterekkel?
21 éves fiú vagyok
Szőkésbarna haj (tipikus oldalt felnyírt, felül vasalni szoktam, de alapvetően hullámos a hajam mosás után)
Zöld szem
189-190cm magasság
kb 80-85kg körül mozgó testsúly
A hasamon van egy kis felesleg, az átlagtól izmosabbnak mondanak, genetikailag alapvetően széles hát és vállak.
Az átlagtól kicsit eltérő koponya forma (oldalról nézve hosszúkásabb), valamint az átlagtól nagyobb orr. Viszont ezt mindenki karakteresnek mondja, és (nem menőzésből írva) általában 10-ből 9 ember (hála az égnek) nagyon helyesnek, és "szépfiúnak" tart, fiúk is lányok is egyaránt.
Jöttek is oda általában ilyen toborzó emberek többször is hozzám, hogy nem-e lenne kedvem itt szerepelni, ott modellkedni stb. De él bennem az az előítélet, hogy ezek mind csak lehúzni akarnak, így mindet visszautasítottam.
Azonban az utóbbi időben egyre többen mondják, hogy miért nem próbálom meg valahol a modellkedést.
Igazából én is azt vettem észre, főleg nagyobb ruhamárkák hirdetésein, hogy nem az átlag "tökéletes", szépfiúk vannak felöltöztetve a képeken, hanem azok, akik valamilyen szinten eltérnek az átlag formáktól (gondolok itt az előbb említett nagyobb orromra például).
Szerintetek tényleg nagyobb esélyem lenne ilyen paraméterekkel sikeresnek lennem?
Van-e értelme egyáltalán bemennem ilyen helyre?
Igazából én nem szeretnék túl sokat beruházni ilyen dolgokra, tehát nekem nincs többszázezres alaptőkém, amit esetleg be kellene fizetni egy ilyen ügynökségre.
Még egyszer szeretném tisztázni, hogy nem önfényezés végett írtam ki ezt a kérdést, és a leírásban szereplő dolgokat.
A válaszokat előre is köszönöm!
A magasaágod alapján lehetnél, de ha jelentekezel csak komolyabbakhoz!
Pl VM, Visage, icom stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!