Lányok, nektek tetszik Hiro stílusa?
Engem kicsit irritál. Amúgy arcban még egész jól néz ki. A tetkós emberek engem egyáltalán nem zavarnak, de az arcon pl nekem már nem tetszik. Szóval azt furcsállom nála is.Öltözködésbe nem tudom érteni, de legalább ikonikus és megjegyezhető, ha már "híres". Bár én erőltetettnek és gagyinak érzem.
Mint emberről semmit sem tudok, nem tudom hogyan viselkedik másokkal stb, szóval erről nincs véleményem.
A zene tudását én annyira nem szeretném minősíteni, sok dolgot nem is lehet róla elmondani. Agyoneffektezett és minden dal 3-4 hangból áll. Énekesként, zenészként mondom ezt, nem pedig semmit tudóan. Élőben meg aztán tényleg nem nagy szám. A szövegek is semmitmondóak kb, de mondjuk ez nem csak rájuk, hanem az összes mai populáris zenére jellemző.
21L
Imádom. Nagyon szeretem, mindig aról álmodozó, hogy összejöjjek vele.
A hangja meg valami fantasztikus. 🤤❤️
Amúgy én nem szeretem őt, de árulják már el azok az emberek akik az imádókat lepontozzák, hogy az ő véleményük miért lenne rosszabb, csak mert szeretnek valamit amit mi nem? :D
Nem értem, hogy egy véleményen mi az ami nem tud hasznos lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!