Lányok, nektek tetszik Hiro stílusa?
Figyelt kérdés
Úgy összeségében mindent együtt véve?2019. júl. 17. 20:10
2/15 anonim válasza:
Szerintem ő nem is a lányoknak akar tetszeni, nálam legalábbis beindítja a gayalarmot
8/15 anonim válasza:
Nem. Inkább pojáca külseje van, mintsem fenegyerek(pedig sztem azt szándékozta megcélozni)
9/15 anonim válasza:
Nekem nem, de az tetszik, hogy tojik rá, ki mit gondol. Nem egészséges, ha valaki másoknak akar tetszeni.
10/15 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön a cuki arca, az izmai, az érzelmes v éppen humoros(Mikor melyik éppen milyen :):):))dalszövegei, nem beszélve a szexi rekedtes hangjáról, ami néha-néha el van torzítva, legtöbbször viszont nincs, eredetibe megy.
Ne bántsátok, kedvenc énekesem, imádom, tehetséges és jófej előadó, na meg jól öltözött és elegáns is. Igaz, kicsit, sok a tetkó, de ettől még lehet szimpi.
23/nő, nem ribi és nem cicababa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!