Zoe2222 kérdése:
Holland fonás meddig tartott nektek? Ilyet szeretnék!
2019. júl. 17. 17:04
1/5 anonim válasza:
2 het. De hajat nem moshatsz vele. Azert szedtem szet ket het utan mert mar viszketett a fejem hajmosas nelkul.
2/5 anonim válasza:
Barátnőmnek is 2 hetig volt, neki rettenetesen huzta a haját a műhaj, es szinten nagyon viszketett a feje
3/5 anonim válasza:
Ez nem holland fonás hanem halszálka fonat. A holland tartósabb.
4/5 anonim válasza:
Te valamit beneztel. Ez bizony holland. Es a tartossagaval semmi baj nincs, masfel honapot is kibirna, mint mondtam EN nem birtam elviselni 2 hetnel tovabb, mivel NEM lehet vele hajat mosni es VISZKET par het utan.
5/5 anonim válasza:
És nekem lenne egy kérdésem,hogy fel kötni a fonást lehet lófarokba vagy bárhogy fel kötni? Mert sajnos én olyan gyárba dolgozom ahol hajháló kell és váll alatt nem lóghat a haj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!