Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak! Miért hiszitek azt,...

Férfiak! Miért hiszitek azt, hogy a lányoknak bejön a nagyon kigyúrt test?

Figyelt kérdés

Higgyétek el, hogy nem fontos nekünk, sőt egyenesen visszataszító is tud lenni ha nem természetes hatást kelt! Ha egy kicsit túlsúlyos szerintem még az sem zavaró.

Ti mit gondoltok?

2019. júl. 17. 14:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Fiu vagyok. Az 5os voltam.

2019. júl. 18. 14:15
 12/24 anonim ***** válasza:

#10, ki kondta, hogy lustának, és gilisztanak kell lenni? Szerinted a testépítésen kívül csak a giliszta eletmód létezik? :'D Gondold már át mégegyszer.

A sport szerintem is nagyon fontos. De az nem egyenlő az eszeveszett gyúrással. Ahogy egy fitt, izmos, sportos férfi sem egyenlő a húsoronnyal.

2019. júl. 19. 14:47
 13/24 anonim ***** válasza:
Ja, es azt elfelejtettem megkérdezni, hogy akkor szerinted a futók, vagy kosarasok (vagy akárki, aki "csak szimplán" izmos, vagy sportos) mind giliszták, és a kanapén tespednek, mert nem úgy néznek ki, mint Schwarzenegger? :D
2019. júl. 19. 14:52
 14/24 anonim ***** válasza:

Várjál! Átgondolom...

És igen , mind giliszta akiket felsoroltál.

Szhar sem látszik rajtuk.

2019. júl. 19. 15:30
 15/24 anonim ***** válasza:
Lol, most már összeállt: az ész hiányát kompenzálod a gyúrással. Csak így tovább, Kokszos Karcsi, majd kitöltöd az űrt egyszer...
2019. júl. 19. 22:28
 16/24 anonim ***** válasza:
Mindenki magából indul ki,de nálad ez már megszokott....
2019. júl. 20. 14:29
 17/24 anonim ***** válasza:

Öö, nem, mert én nem gyúrok, ergo nem is kompenzálok, mert nem kell. Ennyi. :D

Nálad meg megszokott a provokatív trollkodás, mostmár egyértelműen felismerhetővé tetted magad. Találj már valami jobb elfoglaltságot, minthogy telefertőzd gyakorit, mondjuk ha viszket a kezed, hogy megint kiírj valami sz*rságot, akkor szaladj el gyúrni.

2019. júl. 20. 22:26
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Öö nem gyúrok.

Pedig biztos rád férfne mert löttyedt lehetsz mint egy kivert fhasz.

2019. júl. 21. 12:04
 19/24 anonim ***** válasza:
Pont azért mondtam, hogy szaladj el gyúrni egyet, ha ilyen ostobaság hagyná el az agyadat, mint pl most is. ;)
2019. júl. 21. 13:18
 20/24 anonim ***** válasza:
Voltam gyúrni és képzeld nem változott a feltevésem az elhanyagolt testeddel kapcsolatban.
2019. júl. 21. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!