Nők! Jó pasi? Bejön?
2015. nov. 11. 17:03
1/18 A kérdező kommentje:
látjátok a kockákat? jó mi? :D
2015. nov. 11. 17:05
2/18 anonim válasza:
jónak jó, de mondjuk nálam nem lenne követelmény hogy most egy pasi csakis így nézzen ki:D De ennél izmosabb már tényleg ne legyen
3/18 A kérdező kommentje:
oké akkor nem leszek :D
2015. nov. 11. 17:18
4/18 anonim válasza:
Jo aranytalan f_sz teste van, laba semmi, a feje meg tul nagy a testehez kepest, bar lehet hogy csak a kep rossz.
5/18 anonim válasza:
Hát nem, nem jó pasi és nem jön be.
6/18 anonim válasza:
teste jó,bár tényleg fura hogy a lába nincs egészben rajta. nem rossz,csak nem az én esetem
7/18 anonim válasza:
A lábnapokat ő is kihagyta.. :)
8/18 anonim válasza:
A feje nem tetszik, a kocka has pedig nálam nem elvárás. Nem az esetem, simán elsétálnék mellette.
9/18 anonim válasza:
Pasiként mondom, bár én nehezen tudom értékelni a srácokat...de nektek mi a franc kell akkor? Szerintem a pali teljesen rendben van, jóképű, testre oké. Egy ilyen test mögött mondjuk brutál sok meló van és komoly diéta. Persze nem elvárás meg blabla, de akkor ki a jó pasi? Ki egy olyan srác akiért odalennétek?
A férfiak 90% 100x átlagosabb, arcra is csúnyább/átlagosabb, kevésbé jóképűbb...
Komolyan nektek mi kell akkor? :D Én már úgy vagyok vele, hogy a modern nőkenk olyan elvárásaik vannak a férfiak terén, hogy egyszerűen próbálkozni sem érdemes...
10/18 anonim válasza:
én kevesebb kockával is megelégednék, de a kar, mell az nagyon ott van, pont az ami nekem tetszik
meg amugy jo az összhatás is
nekem bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!