Nők! Jó pasi? Bejön?
9-es, nézz szét a világban, és rájössz, hogy ezerféle nő létezik ezerféle "ideállal".
Nekem sem bejövős, túl izmos kategória, az arca pedig... teljesen kizárt.
NEkem egyrészt aránytalan, másrészt az az önimádó arckifejezés igencsak visszataszító.
Egy férfinél nem az a lényeg, hogy mennyit foglalkozik azzal, hogy "szép" legyen, sokkal fontosabbak az emberi értékek. Márpedig, ha valakinem ennyire fontos a saját szépsége, ott nem sok ideje/energiája jut a töbi emberre is tekintettel lenni. Az ilyenek számomra erösen nárcisztikus személyiségek, és én egy párkapcslatban nem azt keresem, hogy folyamatosan csodáljam a "férfi" kinézetét.
Sokkal fontosabb, hogy lehessen vele beszélgetni, összebújni, hülyéskedni, komoly témákat megvitatni, azaz akkor is el tudjam vele tölteni az idöt, ha csak egy emberre van szükségem.
12#
Persze jól lehet vele hülyéskedni meg stb... ilyenkor szokott nálam az jönni, már nem először, hogy marha jól elhülyéskedünk, imádja a humoromat, tökjól eltöltjük az időt, kezdem beleélni magamat...belészeretek. És akkor jön a hideguhany, hogy hát elmúlt a vonzalom, nincs meg a kémia. Átmegyek barátba... meg "átalakul" a vonzalom. Miután megkapott, már nincs meg az izgalom, túl kedvessé váltam, nice-guy meg stb...
B...tok meg akkor, persze hogy átpártolunk az agyatlan libákra, akiknek a jó test és a kocsi többet ér. Dugásra elég is egy jó csaj. Barátkozni meg barátkozzatok a macskáitokkal...
Ez a túl izmos? Megsúgom nektek, hogy ez egy átlag izomtömeg, a srác teljesen kezdő lehet a testépítés világában. Kezdőként lehet egy ideig egyszerre izmot építeni és fogyni. Lefogyasztották a kép kedvéért, közben meg felszedett 3-4 kiló izmot a felsőtestére. Lábra nem edzett, mert az nem lényeges a képen, nyilván valami alsógatya reklám. Elmondom, hogy aki komolyan veszi és életformaként éli meg a testépítést az 2x ekkora, mindenféle gyógyszer nélkül. 17 évesen vagyok ekkora, mint ez az ember, hobbigyúrósként. Heti 2-3 edzés és 2-3 futás. Nem vagyok ennyire zsírtalan, de nagyobb vagyok, mint az ürge. A fejére írtátok, hogy nagy. Nos azért nagy, mert be van szálkásítva és a fej mérete meg nem tud változni. Jó pár kiló izom elférne még rajta, s akkor a feje se lenne aránytalan a testhez képest, de ehhez lábazni is kellene. A nők miatt meg nem érdemes edzeni. Sőt a nőkkel se érdemes foglalkozni. Van belőletek egy csomó és nem hiszek az ilyen romantikus dolgokba. Egy haveromat is teljesen kikészítette egy lány, mert érzékeny alkat volt és elég komolyan és durván visszautasította szegény gyereket. Annyira kiakadt, hogy átfutott a másik városba, ami 30 kilométerre van és ott ült a tóparton és nem lehetett felhívni. Az anyja majdnem eret vágott magán. Kolbászt a szátokba válogatós kirakatcicák!
Písz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!